To je to što me zanima!

Kad sam postala vegetarijanka, roditelji su mislili da sam u sekti

Kad ne kuha, Mirjam se opušta uz prakticiranje joge, meditaciju ili ples. Uz vegetarijanstvo je to ispunjava, no isprva joj se nije bilo lako suočiti s roditeljima koji je nisu podržavali u njezinom načinu života
Vidi originalni članak

Mirjam Lazzarich (19) je najmlađa natjecateljica ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Po struci je kuharica, a kako je vegetarijanka već dvije godine, kroz svoju je večeru publici predstavila vegetarijanski način prehrane. No večerom nije oduševila kandidate, a od Nikite je čak dobila ocjenu jedan. Iako je imala dobru namjeru, nije joj pošlo za rukom.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica u 'Večeri za 5 na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad ne kuha, Mirjam se opušta uz prakticiranje joge, meditaciju ili ples. Uz vegetarijanstvo je to ispunjava, no isprva joj se nije bilo lako suočiti s roditeljima koji je nisu podržavali u njezinom načinu života. 

- Roditelji su mi vjeroučitelji i za njih je to neispravno, bilo im je teško prihvatiti da sam krenula na jogu i postala vegetarijanka. Sve im je to bilo čudno i  pomislili su da sam u nekoj sekti jer se u kršćanstvu joga smatra lošim i demonskim. No kroz jogu sam postala svjesnija osoba i tako sam se upoznala s vegetarijanstvom jer tako podižeš svijest o tijelu i duhu - ispričala je za RTL.hr

Roditelji su se brinuli za njezino zdravlje i manjak željeza, no devetnaestogodišnjakinja tvrdi kako je zabluda da se željezo može dobiti samo iz mesa. Nikome nije ništa zamjerila, a najveća potpora joj je baka. 

- Ona je bila uz mene kad me roditelji nisu podržavali i ništa u životu ne može proći bez nje. Ona je mudra žena i dala mi je puno savjeta, ona je moj najveći učitelj u životu. Uvijek me savjetuje da budem svoja, da ne marim što će drugi reći i da na neki način dam doprinos ovom svijetu, kroz bilo što - rekla je mlada kuharica.

VEČERA ZA 5 NA SELU Nikita je dala 'jedinicu' Mirjam: Jelo je bez okusa, nedefinirano

Mirjam bi željela postati instruktorica joge, ali i life coach.

- Čini me sretnom kad nekom pomažem i vjerujem da sam zato i ovdje - zaključila je. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nomistakes 22.10.2020.

    svi su oke osim one "samoapsorbirane"željne pažnje

  • D__B 22.10.2020.

    A da di si

  • 22.10.2020.

    Mirjam, onaj lik i starija gospođa kulturni i odmjereni, za razliku od one dvije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare