To je to što me zanima!

Kakav dernek: Maja dudovanje pretvorila u pravo ludovanje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dudovanje, napisala je Maja u opisu videosnimke na kojoj se mlada i mladoženja, ali i kum i kuma natječu tko će prije popiti popiti bočicu u kojoj se nalazi alkoholno piće
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (39) nastupa diljem Hrvatske, a u subotu navečer zabavljala je goste na vjenčanju u Zagorju. Skupilo se rasplesano društvo, a na taktove Majinih pjesama zaplesali su kolo.

- Dudovanje - napisala je Maja u opisu videosnimke na kojoj se mlada i mladoženja, ali i kum i kuma natječu tko će prije popiti popiti bočicu u kojoj se nalazi alkoholno piće.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otvori mu dudicu. Idemo - vikala je Maja koja je tijekom modernog običaja pod nazivom 'dudovanja' navijala za natjecatelje. 

Budući da većinu godine provodi u hotelima, Maja ima i poseban zahtjev kod organizatora

- Jedino u ugovoru mora biti hotel s pet zvjezdica. Više od 250 dana spavam u hotelima i smatram ih kao svoj dom tako da ne bi bilo fer da spavam u nekim straćarama. Prije svega to ni privatno ne radim. Privatno se ispoštujem da spavam na nekom lijepom mjestu pa ni poslovno ne bi pristala na ništa manje. To je jedino što tražim - iskrena je Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BabaYaga 15.09.2019.

    U kojem zagorskom hotelu s 5 zvjezdica je odsjela ovaj put?🤔

  • PapaĐo 15.09.2019.

    Di su oni normalni dani kad se na piru pucalo iz pušaka i pištolja, bacale bombe i to.. pfff

  • Uragan_1 15.09.2019.

    Odvratno, pa svadba i mladenci su izgubili na ovakvim dernecima svaku draž ceremonije samog čina vjenčanja. Ovo nebi činili ni u najzabačenijih dijelovima svijeta . Pa ipak spajanje dvoje ljudi iz ljubav gdje su roditelji, znanci rodbinai ne bi trebala biti jedan neukusan dernek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare