Obavijesti

Show

Komentari 8

Kakav dernek: Maja dudovanje pretvorila u pravo ludovanje...

Kakav dernek: Maja dudovanje pretvorila u pravo ludovanje...
7

Dudovanje, napisala je Maja u opisu videosnimke na kojoj se mlada i mladoženja, ali i kum i kuma natječu tko će prije popiti popiti bočicu u kojoj se nalazi alkoholno piće

Pjevačica Maja Šuput (39) nastupa diljem Hrvatske, a u subotu navečer zabavljala je goste na vjenčanju u Zagorju. Skupilo se rasplesano društvo, a na taktove Majinih pjesama zaplesali su kolo.

- Dudovanje - napisala je Maja u opisu videosnimke na kojoj se mlada i mladoženja, ali i kum i kuma natječu tko će prije popiti popiti bočicu u kojoj se nalazi alkoholno piće.

 

Pokretanje videa ...

- Otvori mu dudicu. Idemo - vikala je Maja koja je tijekom modernog običaja pod nazivom 'dudovanja' navijala za natjecatelje. 

Budući da većinu godine provodi u hotelima, Maja ima i poseban zahtjev kod organizatora

- Jedino u ugovoru mora biti hotel s pet zvjezdica. Više od 250 dana spavam u hotelima i smatram ih kao svoj dom tako da ne bi bilo fer da spavam u nekim straćarama. Prije svega to ni privatno ne radim. Privatno se ispoštujem da spavam na nekom lijepom mjestu pa ni poslovno ne bi pristala na ništa manje. To je jedino što tražim - iskrena je Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak