To je to što me zanima!

Kakav uspjeh! Šanse za pobjedu Baby Lasagne na Eurosongu još su narasle! Evo kolike su sada

Od kraja veljače je hrvatski predstavnik na samom vrhu eurovizijskih kladionica, a šanse za pobjedu varirale su između 15% i 17%. U utorak su te šanse i narasle, čak i nakon što su poznate sve pjesme...
Vidi originalni članak

Kada se krajem veljače popeo na sam vrh eurovizijskih kladionica, Hrvatska je bila jako ponosna na svog predstavnika na Eurosongu, Marka Purišića, umjetničkog imena Baby Lasagna. 'Prešišao' je tada predstavnice Ukrajine i od tada drži se na samom vrhu.Od tada mu šanse za pobjedu variraju, od 15% do 17%, no u utorak poslijepodne su se te šanse popele do razine koju još nismo vidjeli. Baby Lasagna ima čak 19 posto šansi za pobjedu, prema eurovizijskim kladionicama! 

Prije par dana su napokon poznati i svi izvođači te sve pjesme koje će predstavljati čak 37 država na Eurosongu. Među zadnjima su svoje pjesme objavili Izrael, Švedska, Armenija i Azerbajdžan. Ovdje ih možete poslušati sve

SCENA IZ SPOTA Baby Lasagna pokazao tko ga je naučio valjati tijesto: 'Bit ćeš dobar kuhar. Brzo učiš i slušaš'

Baby Lasagna pobjedom na Dori osigurao si je odlazak u Švedsku, gdje će se ove godine birati najbolja pjesma. Prije toga, nastupit će u Amsterdamu i Madridu. 

SVE DRŽAVE OBJAVILE Poslušajte svih 37 pjesama! Ovo je konkurencija Baby Lasagni na Eurosongu. Njemu rastu šanse!

"PrePartyES 2024" održat će se od 28. do 30. ožujka u Madridu, a Baby Lasagna nastupit će u subotu, 30. ožujka. Uz njega, pjevat će i mnogi drugi ovogodišnji predstavnici, ali i brojni prethodni eurovizijski predstavnici. Warm up show 'Eurovision In Concert 2024' održat će se u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja, gdje će Marko također nastupati.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • nec.1996 20.03.2024.

    samo vi nasjedajte na te lazi,i kladite se naivci.

  • nec.1996 19.03.2024.

    jedino sto mu je narasla kosa koga vi to lazete.

  • savskokupaliste 19.03.2024.

    On i Milanović pobjeđuju!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare