To je to što me zanima!

Kardashian se zaljubila 'preko ušiju' u komičara: Presretna je s njime i konačno može biti svoja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Davidson potiče Kim da nosi što god želi na njihovim spojevima kako bi mogli biti ono što jesu, a to pokazuje da ima potpuno suprotan pristup nego njezin otuđeni suprug Kanye koji živi da bi svoje djevojke preobrazio
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (41) i njen novi dečko komičar Pete Davidson (28) uživaju u vezi, a Kim se uz njega osjeća kao bolja i slobodnija osoba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona je jako sretna i opuštena s njim. Pete je jako skroman, prizemljen - rekao je izvor blizak paru za Page Six. - Nije ga briga za dojam koji ostavlja u javnosti. S Peteom Kim ne osjeća nikakav pritisak da bude bilo što osim sebe - dodao je izvor.

Iako je Kim i dalje okupirana radom na svom brendu, sretna je što Pete radi i trudi se na drugim projektima izvan svog televizijskog showa. - On ima nekoliko velikih projekata u radu izvan showa 'Saturday Night Live', a njoj se sviđa koliko je on vrijedan i usredotočen. Kim cijeni to što njihov odnos na daljinu funkcionira tako što ju vidi koliko stigne - komentirao je izvor.

PAPARAZZI SVE 'ULOVILI' Kanye u društvu nepoznatih djevojaka 'spašava brak' s Kim, prošetavale su se bez grudnjaka

Zasebni izvor je također rekao da Davidson potiče Kardashian da nosi što god želi na njihovim spojevima kako bi mogli biti ono što jesu, a to pokazuje da ima potpuno suprotan pristup nego njezin otuđeni suprug Kanye West (44) koji živi da bi svoje djevojke preobrazio.

ZAPLESALA JE U ŽUTOJ HALJINI Heidi Klum pozirala bez donjeg rublja i pokazala vitke noge

Iako su se Davidson i Kim upravo vratili s burnog putovanja na Bahame, par pokušava zadržati nizak profil izbjegavajući paparazze na popularnim mjestima. Kanye je, s druge strane, fotografiran s novom djevojkom Juliom Fox u popularnim restoranima Carbone i Craig's.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ŠuMinAdPak 16.01.2022.

    "Kim se zaljubila 'preko ušiju'" ?!?!?! to može biti samo oksimoron !!

  • nap 12.01.2022.

    Sretno😎

  • HanaMilanović39 12.01.2022.

    A on je bas krasan

Komentiraj...
Vidi sve komentare