Show

Komentari 5

Heidi Klum pozirala bez donjeg rublja i pokazala vitke noge

Heidi Klum pozirala bez donjeg rublja i pokazala vitke noge

Manekenka Heidi Klum oduševila je svoje fanove pozirajući bez donjeg rublja u jarko žutoj Dundas haljini s dubokim prorezom koji se proteže duž cijele lijeve strane

Njemačka manekenka Heidi Klum (48) već godinama ostavlja javnost bez daha što nas ne čudi da je ovoga puta oduševila svoje obožavatelje na Instagramu zadivljujućoj žutoj Dundas haljini s prorezom preko cijele lijeve strane koji je otkrio njezinu njenu vitku figuru i duge noge.

- Ovo je moja najdraža haljina - napisala je Heidi u opisu fotke.

Jarko žuta haljina proteže se sve do poda skupa sa prorez koji je sezao sve do vrha njezinih leđa. Haljina je vrpcom vezana isprepletenim uzorkom koji nije ostavlja puno za maštati . Klum je sa haljinom uparila visoke štikle i svoj prepoznatljivi bijeli osmjeh.

Manekenka je proslavila brend samo nekoliko tjedana ranije kada je prisustvovala prazničnoj zabavi Dundas x Revolve u Los Angelesu.

Klum je u braku od 2019. godine sa Tomom Kaulitzom (32), gitaristom Tokio Hotela kojeg je upoznala tijekom snimanja epizode njemačkog Next Top Modela 2018. godine. Heidi je podijelila nekoliko videouradaka s Tomom i njegovim bratom blizancem Billom Kaulitzom (32) dok su zajedno provodili božićne praznike.

 

Najčitaniji članci