To je to što me zanima!

Karleuša optužila Arianu da je kopira, a ona 'ukrala' kreaciju...

Nadam se da će obrisati ovaj komentar. Doslovno dotična dizajnerica je ukrala ideju stranog dizajnera i podvalila kao svoju... Ako ništa, ukopala je dizajnericu, nizali su se komentari nakon Karleušine objave
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (41) ponovno je optužila jednu od svjetski poznatih zvijezda za kopiranje stajlinga. Ariana Grande (26) na dodjeli nagrada Grammyja ovog vikenda nosila je haljinu kakvu je u listopadu prošle godine nosila Jelena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karleuša je to zapazila i podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. 

- U redu je imati istu haljinu, ali ako je po posebnoj narudžbi... Razumijem da je Arianinu haljinu dizajnirao Giambattista Valli, što čini situaciju još smješnijom. Ali nije u redu, ne zbog mene, nego zbog Amine Hasanbegović koja je napravila originalnu haljinu - napisala je Jelena Karleuša na društvenim mrežama. 

Nakon što je Karleuša po tko zna koji put 'oplela' po tuđem radu i istaknula kako se nju u toj priči kopira, uključili su se brojni korisnici društvenih mreža. Došli su do zaključka da je Jelena u krivu, jer je originalna haljina napravljena 2016. I to ju je dizajnirao upravo Giambattista Valli (53). 

- Karleuša treba prestati jesti go*** i uspoređivati sebe i krojačice iz Bosne s Vallijem koji je haljinu, čiju si kopiju nosila prošle godine, predstavio 2016. godine - napisao je korisnik.

- Nadam se da će obrisati ovaj komentar. Doslovno dotična dizajnerica je ukrala ideju stranog dizajnera i podvalila kao svoju... Ako ništa, ukopala je dizajnericu - nizali su se komentari.

Govorili su kako bi Jelenine društvene mreže trebao kontrolirati tim jer se pretvara da je originalna, a zapravo krade ideje. Inače, Ariana Grande je prije dvije godine nosila sličnu haljinu samo u crnoj boji. 

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pinökio-wien 30.01.2020.

    ako je ovo ista haljina onda se ja zovem Ognjen vranjes ha ha ha

  • destrojer567 30.01.2020.

    Ona da je ukrala njoj nešto, a što kada Karleuša nema ništa, stila za odjevanje nema, nema glas, nema popularnost ona je nitko i ništa, obična starleta koja misli da je netko i nešto, Ariana je zvijezda koja je napravila u životu već sada više nego što će Karleuša u 1000 života, tako da neka ušuti i neka se ne sramoti više ovakvim izjavama.

  • Iskrena mala 30.01.2020.

    Na kraju će optužiti Trumpa da joj je ukrao frizuru .............

Komentiraj...
Vidi sve komentare