Obavijesti

Show

Komentari 19

Karleuša optužila Arianu da je kopira, a ona 'ukrala' kreaciju...

Karleuša optužila Arianu da je kopira, a ona 'ukrala' kreaciju...
6

Nadam se da će obrisati ovaj komentar. Doslovno dotična dizajnerica je ukrala ideju stranog dizajnera i podvalila kao svoju... Ako ništa, ukopala je dizajnericu, nizali su se komentari nakon Karleušine objave

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (41) ponovno je optužila jednu od svjetski poznatih zvijezda za kopiranje stajlinga. Ariana Grande (26) na dodjeli nagrada Grammyja ovog vikenda nosila je haljinu kakvu je u listopadu prošle godine nosila Jelena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

Karleuša je to zapazila i podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. 

- U redu je imati istu haljinu, ali ako je po posebnoj narudžbi... Razumijem da je Arianinu haljinu dizajnirao Giambattista Valli, što čini situaciju još smješnijom. Ali nije u redu, ne zbog mene, nego zbog Amine Hasanbegović koja je napravila originalnu haljinu - napisala je Jelena Karleuša na društvenim mrežama. 

Nakon što je Karleuša po tko zna koji put 'oplela' po tuđem radu i istaknula kako se nju u toj priči kopira, uključili su se brojni korisnici društvenih mreža. Došli su do zaključka da je Jelena u krivu, jer je originalna haljina napravljena 2016. I to ju je dizajnirao upravo Giambattista Valli (53). 

- Karleuša treba prestati jesti go*** i uspoređivati sebe i krojačice iz Bosne s Vallijem koji je haljinu, čiju si kopiju nosila prošle godine, predstavio 2016. godine - napisao je korisnik.

- Nadam se da će obrisati ovaj komentar. Doslovno dotična dizajnerica je ukrala ideju stranog dizajnera i podvalila kao svoju... Ako ništa, ukopala je dizajnericu - nizali su se komentari.

62nd Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Govorili su kako bi Jelenine društvene mreže trebao kontrolirati tim jer se pretvara da je originalna, a zapravo krade ideje. Inače, Ariana Grande je prije dvije godine nosila sličnu haljinu samo u crnoj boji. 

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu