To je to što me zanima!

Karleuša se zakopčala do grla, no 'zaboravila' je na grudnjak

Srpsku pjevačicu obožavatelji često hvale zbog pomno odabranih modnih kombinacija te je nazivaju divom. Uvijek naglašava svoje atribute, a na komentare dežurnih kritičara nikad se ne obazire
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (42) uvijek brine da bude sređena od glave do pete. Njezine odjevne kombinacije uvijek su uske i provokativne, a svoje bujne atribute stavlja u prvi plan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomno bira odjeću kojom više pokazuje no što sakriva, no ovoga je puta 'okrenula ploču'. Za posljednju objavu na društvenim mrežama pozirala je zakopčana do grla. 

KOMENTIRALA I CARMEN ELECTRA Fanove bacila u trans: Karleuša pozirala samo u mini tangama

Odabrala je 'zebra majicu' i crne lateks hlače. Kombinaciju je upotpunila mini torbicom i sunčanim naočalama. Iako nije 'izbacila' grudi i pozadinu kao po običaju, svoje je obožavatelje ipak ostavila 'bez daha'.

- Goriš, ljepotice. I dalje si najljepša, prava bomba - samo su neki od komentara ispod Jelenine fotografije. Pjevačica nikad ne odgovara na komentare, pa čak ni kada joj netko uputi kritiku. 

I za prethodnu objavu Jelena je pozirala u dolčeviti, no 'izbacila' je stražnjicu i zavodljivo gledala prema kameri. Tako zakopčana do grla, 'zaboravila' je odjenuti grudnjak pa su joj virile bradavice.

Jedino što joj njezini vjerni obožavatelji zamjeraju je pretjerivanje s Photoshopom, u kojem Karleuša nerijetko 'popravi' svoje nedostatke. No Jelena je samouvjerena, a samu sebe naziva 'kraljicom Srbije'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KrešimirStipić 05.03.2021.

    Kako to možeš zaboravit,ne kužim...

  • zb53 05.03.2021.

    Dajte svatite da nas ne interesiraju Srpske sponzoruše

  • sexy_trubadur 04.03.2021.

    jos ce neko i pomisliti da je ovo cura puna morala kad se ovako zakopcala do grla , a vi sad spominjete grunjak jer se vide dva botuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare