To je to što me zanima!

Karolina uništila crtež bojom pa naljutila gledatelje: 'Amra, bila si u pravu za sve, glumica'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ajme ovo je bilo mučno za gledati.. grozna je bila prema njemu. Kao da je namjerno bila zločesta kako bi ga povrijedila i vratila mu sve. Stankica ce pobijediti nakon ovog, pisali su gledatelji
Vidi originalni članak

Prije nego što je 'Gospodin Savršeni' donio konačnu odluku, za finalistima, Stankicom i Karolinom odlučio je provesti još jedan dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Toni je za Karolinu pripremio crtanje po platnu, a crtež je trebao predstavljati njihov odnos. U jednom trenutku Karolina je crnom bojim prešarala crtež što je gledatelje ispred malih ekrana naljutilo.

- Ajme ovo je bilo mučno za gledati.. grozna je bila prema njemu. Kao da je namjerno bila zločesta kako bi ga povrijedila i vratila mu sve. Stankica ce pobijediti nakon ovog, sigurna sam 100%. Da je Karolina sada pokazala sve najbolje od sebe, da mu je pokazala ljubav, ona bi bila ta. Ali... to nije mogla odglumiti, jer joj nije do njega... mislim da može vratiti vrijeme da ju nikada ne bi odabrao za finale! Strahota je ovo bilo... - napisala je jedna od gledateljica na društvenoj mreži.

NAVIJA ZA LJUBAV TONIJA I AMRE Hana nezadovoljna izborom 'Savršenog': 'Čekam preokret, ljubav kreće tek nakon showa'

- Samo ću reći Amra bila si u pravu - glasio je još jedan od komentara.

- Ona se trudila da dođe do finala, da svima dokaze, da je najbolja. I sad kad je u finalu, vrijeđa ga.. Ajme - ljuti su bili gledatelji.

- Joj što li ga glumi ta Karolina - pitali su se gledatelji.

Prisjetimo se, Karolina je prešarala zajednički crtež crnom bojom, a zatim je Toniju objasnila da je to zbog njegovog prvog prekršaja. Ona mu je jednom prilikom rekla kako je za nju savršen spoj gledanje filmova, a on je na takav spoj odveo Amru. Iako mu je to i ranije predbacivala, to ju je očito toliko pogodilo da se i na posljednjom spoju prisjetila toga.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S ANDRIJOM JO

Idi na 24sata

Komentari 26

  • garafulin 07.05.2022.

    Kada si sretan da se to konačno završava a onda shvatiš da umjesto toga dolazi još veća parada likova sa Ljubav je na selu. 😂

  • 06.05.2022.

    A joj nosom satelit dira..Prizemlju mala...

  • RealLifeBarbie 06.05.2022.

    Meni cijeli serijal nije bilo jasno sto on vidi u njoj. Ajde da je barem lijepa ili zgodna, kao ona manekenka Sara, koja je bila prelijepa. Ova je zlobna, ruzna i bez zanimanja, jedina kvaliteta koju posjeduje je da se zna stvarno lijepo obuci. Njemu je to ocito dovoljno 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare