To je to što me zanima!

Kastratijeva Anđela: Uživajte u autu koji ste nam ukrali, dok 'sudbina' ne pokuca na vrata...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sinjska manekenka tvrdi da su joj ukrali BMW. Prije dva tjedna je rodila u Zagrebu, nakon što je, kako tvrdi, pobjegla iz poljske bolnice gdje su joj 'uništili venu'
Vidi originalni članak

Anđela Šimac (25) podijelila je na svom Instagram storyju fotografiju plavog BMW-a i napisala dramatičnu objavu: "Uživajte u ukradenom autu dok 'sudbina' ne pokuca na vrata. Auto se ne mora naći, ali pravda će biti zadovoljena, a taj osjećaj je najslađi".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokušali smo kontaktirati sinjsku manekenku, no nije bila dostupna za komentar. Anđela i njen partner, bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati (22) nedavno su, točnije prije dva tjedna, postali roditelji malene djevojčice Indiah.

Anđela je rodila u zagrebačkoj privatnoj poliklinici nakon što je, tvrdila je, pobjegla iz poljske bolnice gdje su joj, kako je tvrdila, "uništili venu". Naime, medicinska sestra joj u nekoliko navrata nije mogla pogoditi venu, tvrdila je Anđela.

BEBU POVELA NA LET AVIONOM Kastratijeva Anđela pokazala trbuh nakon poroda: 'Ravniji je nego prije, to je moja genetika'

Manekenka i nogometaš žive u Varšavi. Kako je tad rekla, "isplakala se, ali su bili bezobrazni prema njoj pa je zato pobjegla". Porođaj u zagrebačkoj bolnici prošao je u redu.

Inače, prije šest mjeseci su i televizijskoj voditeljici Nikolini Ristović ex Pišek (48) ukrali Audi Q7 od 375.000 kuna ispred stana koji ona i suprug Vidoje Ristović unajmljuju na Gornjem Prekrižju u Zagrebu, gdje posljednjih mjeseci grade novi dom nakon što se voditeljica s kćeri (7) umalo ugušila od plina u njihovu prijašnjem stanu.

Prema policijskom izvješću, Pišekičin auto je lopov cijelu noć, točnije 12 sati, vozio po centru. Policija je na kraju pronašla auto na području Medveščaka i vratila ga televizijskoj voditeljici.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 12.04.2022.

    Nadam se da će se bolje brinuti o bebi nego o psu.

  • 11.04.2022.

    ova slika gdje je ljubi a ona vidi samo SEBE,strava kakva sebicnost,da mi je cut njemu suvislu recenicu. Uzivat cemo u tudem autu kao ti sa tudom sisama

  • Mendieta6 11.04.2022.

    Mislis autu koje su ukrali mom muzu bogatasu koji ga je i kupio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare