To je to što me zanima!

Kate Winslet: 'U Hollywoodu gay glumci i dalje skrivaju svoju seksualnost zbog homofobije!'

Ne biste vjerovali koliko je rašireno, to bi jednostavno trebalo biti ilegalno! Hollywood se što prije mora odreći zastarjelih svjetonazora, zaključila je oskarovka
Vidi originalni članak

Oskarovka Kate Winslet (45) otkrila je za The Sunday Times da gay glumci u Hollywoodu strahuju od otkrivanja svoje seksualnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mogu vam reći točan broj glumaca koji skrivaju svoju seksualnost, ali mogu reći da osobno poznajem bar četiri glumca koji su prestravljeni od pomisli da bi netko mogao otkriti da su gay jer bi to moglo značiti da ih se neće angažirati za uloge heteroseksualaca. Bolno je to gledati, a oni kažu. 'Jednostavno ne želim da se to otkrije o meni'. To je sje*ano! - rekla je Winslet.

Glumci se, kaže, s pravom boje da će biti otkriveni.

- Poznajem jednog glumca koji je već poznat diljem svijeta, a sada je dobio svojeg prvog američkog agenta koji mu je odmah rekao: 'Znam da si biseksualan, ali ja s tim ne bih izlazio' - ispričala je Kate.

Winslet isto tako tvrdi da se stigma odnosi više na muškarce, nego na žene. 

- To su loše vijesti. Hollywood se mora riješiti tih staromodnih svjetonazora i pitanja poput: 'Može li on odglumiti da je heteroseksualan ako je gay?' - izjavila je glumica. 

FILM O KOJEM SVI PRIČAJU Kate Winslet snimila eksplicitnu scenu s upola mlađom curom...

Holivudska diva ne staje samo na tome, već predlaže i rigoroznije pristupanje problemu.

- Ne biste vjerovali koliko je rašireno! To bi jednostavno trebalo biti ilegalno! Ne želim se posvađati sa cijelim Hollywoodom, ali želim da bude manje osuđivanja, diskriminacije i homofobije - zaključila je Kate. 

Podsjetimo, Kate, Saoirse Ronan (26) i njihova film 'Ammonite' iz 2020. našli su se na udaru brojnih kritika zbog eksplicitnih scena lezbijskih likova i priče o zabranjenoj romansi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • verjandir 06.04.2021.

    Možeš mislit a zaštičeni bolje od ličkih medvjeda, sve mi suzu natjerala na oko

  • Trump Jong Un 05.04.2021.

    Ma dobro, cure imaju dozvolu pa ako nam se posreći mi ulijećemo 😘

  • Čeljo Brtika 05.04.2021.

    kme kme

Komentiraj...
Vidi sve komentare