To je to što me zanima!

Katy Perry šokirala neobičnim dodatkom na crvenom tepihu: 'Pojasni nam što ti je to...'

Na crvenom tepihu Katy Perry pojavila se u korzetu i suknji na vezanje, a dugu kosu skupila je u elegantni rep
Vidi originalni članak

Na dodjeli Billboard Women in Music Awards crvenim tepihom se prošetala i Katy Perry (39) u sasvim neobičnom odabiru odjevne kombinacije. Za ovu prigodu se odlučila za crveni korzet i suknju na vezanje, a kad se okrenula kako bi pozirala za fotografe, pokazala je svoje tangice. No, pozornost je najviše privukao leptirić na leđima.

PREPLAVILE SU JE EMOCIJE Katy Perry posvetila je koncert kćeri: 'Samo sam mogla sanjati o takvoj ljubavi. Sretna sam...'

Pjevačica je ispod crvene suknje nosila crne tangice, a svoj izgled upotpunila je bisernim naušnicama i crnim štiklama. Svoju crnu, dugu kosu skupila je u elegantni rep, a usne je istaknula crvenim ružem.

Pozornost je privukla kada se okrenula leđima prema fotografima pa pokazala stražnjicu. Mnogima je za oko zapela i njezina nova protetička tetovaža u obliku leptira.

Pohvalila se i fanovima na društvenim mrežama nizom fotografija na kojima pozira iza pozornice.

- Ti si moj leptir, šećer, duša - stoji u opisu fotografija.

NEĆE BIRATI STRANE U SUKOBU Meghan i Harry imaju slavne prijatelje, ali mnogi od njih privrženiji su kraljevskoj obitelji

Brojni su ostali u šoku, a nekima nije bilo jasno što je to točno ona učinila na tijelu.

'Molim te, pojasni nam što je to', 'Morala sam ovo zumirati', 'Uvijek si izazovna u crvenom', pisali su neki u komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 08.03.2024.

    ženska ima špagu u ciguzi a njih muči leptir

  • dELINQUENT HABITS 07.03.2024.

    prljava masonka

Komentiraj...
Vidi sve komentare