To je to što me zanima!

Keanu Reeves u Sibiru: Prodaja dijamanata je baš krvav posao

Dogovor o prodaji dragocjenig plavih dijamanata nenadano je pošao po zlu. A kao šlag na tortu, cijeli se dogovor odvijao u Sibiru. Hoće li okrutna zima dotući heroja brže od gangstera?
Vidi originalni članak

Keanu Reeves trenutačno uživa u jednoj od boljih faza svoje karijere. Ne samo da snima 'John Wick 3', s 'Bill & Ted 3' odmah nakon toga već se redovno pojavljuje i u nezavisnim filmovima kakav nam uskoro dolazi u kina.

U pitanju je film 'Siberia' u kojem Reeves glumi trgovca dijamantima koji se zaputi u Rusiju. No kako to uglavnom biva kada se glavni lik nađe u nepoznatoj zemlji, dogovor o dijamantima pođe po zlu. Ne samo to, već naš trgovac započne i romansu s vlasnicom malenog kafea. A kako bi sve imalo još više šarma, radnja se odvija u negostoljubivom Sibiru.

Pogledajte prvi foršpan

Redatelj i scenarist Matthew Ross režira film po scenariju Stevena Hamela. Uz Reevesa u ulozi Lucasa Hilla vidjet ćemo i šaroliki asortiman uglavnom slavenskih glumaca. Tako Ana Ularu glumi vlasnicu kafea Katyu, dok je Pasha D. Lychnikoff preuzeo ulogu Borisa Volkova.

VIDI OVO: 5 seks priča koje će te zgroziti!

DEMONSKO PRISUSTVO Časna nam dolazi: Spremite se na posljednju molitvu za oprost

Glumica koja je bila zvijezda u '80., no danas je već malo zaboravljena, Molly Ringwald, glumi Gabby Hill, a Rafael Petardi je Pavel. Ekipu upotpunjava Aleks Paunovic kao Yefrem.

'Siberia' bi se u kinima trebala pojaviti sredinom srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare