Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Časna nam dolazi: Spremite se na posljednju molitvu za oprost

Demonska časna terorizirala je mirnu obitelj Hodgson sve dok istražitelji paranormalnog nisu spriječili demona Valaka da ubija. Je li se demon vratio? Hoće li časna opet ubijati?

Foto: Martin Maguire
0 komentara

Stvoritelji najstrašnijih horor hitova 'Prizivanja' i 'Prizivanja 2', Corin Hardy zajedno s producentima Jamesom Wanom i Peterom Safranom, uvode nas u novi mračni kut tog svijeta s novim filmom 'Časna'. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije 'Prizivanja' i 'Annabelle'.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati dva svećenika da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu 'Prizivanja 2'.

Pogledajte prvi jezivi foršpan

U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar Demiana Bichira ('A Better Life') kao svećenika Burkea, Taissu Farmiga (serija 'American Horror Story') kao sestru Irene, i Jonasa Bloqueta ('Elle') kao lokalnog seljaka Frenchiea. U ostalim ulogama su Charlotte Hope (serija 'Game of Thrones') kao sestra Victoria, Ingrid Bisu ('Toni Erdmann') kao sestra Oana, i Bonnie Aarons, kao Časna, reprizira svoju ulogu iz 'Prizivanja 2'.  

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Hardy je režirao film prema scenariju Garyja Daubermana ('Ono'), i priči Jamesa Wana i Garyja Daubermana. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear i Todd Williams su izvršni producenti.

OPREZ, GRIZU! Majstor horora vraća iz mrtvih jedan od najboljih horora uopće

'Časna', u distribuciji Blitza, u naša kina dolazi početkom rujna ove godine.

Tema: FILM

Message