Show

Komentari 0

Potvrdili datum dolaska u kina narednog filma o Johnu Wicku

Potvrdili datum dolaska u kina narednog filma o Johnu Wicku

U današnje vrijeme, kada filmovi imaju i smiješno dugačke, a i ponekad jako neshvatljive naslove, 'John Wick' odstupio je od tog kalupa. Treći film dolazi nam već naredne godine

Malo tko je mogao očekivati da će jedna poprilično blesava priča, o ubojici koji se povukao iz posla, polučiti toliki uspjeh kod publike, a i kod kritike. Međutim, upravo se to dogodilo sa filmom o super ubojici, Johnu Wicku. A kako je prvi film o njemu bio podosta uspješan, nije bilo teško za očekivati da će i drugi biti snimljen.

Prošle smo godine tako dobili i nastavak tog akcijskog trilera, koji je poput svojeg prethodnika uspio vratiti studiju jako dobar profit. 'John Wick 2' srećom nije upao u zamku u koji upadaju mnogi filmovi a ta je da su im nastavci ili podosta loši ili podosta bolji. 'Dvojka' je jednostavno jednako kvalitetan film kao i prvi film, no sada je imao i armiju fanova koji su pohrlili u kina.

A gdje su obožavatelji zasigurno se sprema i cijela franšiza. Tako se o Wicku sada snima i treći film, kao što je u planu i serija o hotelu u kojem se odvija značajan dio radnje, hotelu Continental. I dok serija nije još dobila svoj datum objave, novi film dobio je i prvi kadar, u kojem vidimo da je Wick krenuo u bijeg nakon ubojstva u Continentalu.

POGLEDAJTE I OVO: KEANU I WINONA PONOVNO SU PAR

Kako se sada nalazi u centru New Yorka, jako će puno truda morati uložiti kako bi zadržao svoju glavu. Svi asasini svijeta znaju kako je njegova glava vrijedna pravo bogatstvo te kako više nema zapreke da se krene u lov na Wicka. A račun na Twitteru dao nam je i datum kada taj lov otpočinje.

Kako možete vidjeti na tvitu, datum dolaska filma u kino je 17. svibnja naredne godine. Kako je u pitanju 'malen film', od samo 50-70 milijuna dolara produkcije, podosta je vjerojatno da se datum dolaska neće pomicati.

Chad Stahelski režira i ovaj film, a scenarij po treći put piše izvrsni David Kolstad. Keanu Reeves se, naravno, vraća kao nevjerojatni John Wick, dok bismo u sporednoj ulozi mogli vidjeti i Halle Berry. Uz njih bismo trebali vidjeti sve likove koji su uspjeli preživjeti Wickovo divljanje u drugom filmu.

O svim narednim detaljima vezanim za 'John Wick 3' pravovremeno ćete moći čitati u našoj filmskoj rubrici.

Najčitaniji članci