To je to što me zanima!

Kedžo je pobijedio, a na kraju su odali počast Morskom vuku

Želim se zahvaliti Anti što mi je napisao pjesmu koja je došla u pravom trenutku. Ova pjesma mi je promijenila život, rekao je Damir, a nagradu mu je uručio Neno Belan
Vidi originalni članak

U dvorani Kornati bio je 66. po redu Zagrebački festival na kojemu je čak 21 glazbenik predstavio nove pjesme, a pobjedu je odnio Damir Kedžo (31) s pjesmom 'Srce mi umire za njom'. 

Nagradu mu je uručio kantautor Neno Belan (56).

- Želim se zahvaliti Anti što mi je napisao pjesmu koja je došla u pravom trenutku. Ova pjesma mi je promijenila život - rekao je Damir. 

Među ostalima koji su se natjecali bili su Alen Vitasović, Anna Moor, Antonela Doko, Bobo i Saša Antić, Bukowskee, Emina Arapović, Fluentes, Franka, Igor Delač, Iva Ćurić, Jelena Radan i bivše članice Ladarica, Luce, Marko Tolja, Mia Dimšić, Nikolina Tomljanović, Nina Kraljić, Noa i Lea Mijatović, Pravila igre, Tibor te Zdenka Kovačić. 

Kraj zagrebačkog festivala posvećen je glazbeniku Oliveru Dragojeviću, koji je preminuo u srpnju prošle godine.

- Izgubili smo jednog od najvećih glazbenika. Njegove pjesme postale su najveći klasici - rekao je voditelj Ivan Vukušić. Na pozornicu je došao Marko Tolja i otpjevao 'Ključ života', a zatim Ive Županović pjesmu 'Majko, da li znaš'. 

VIDI OVO: Ova frizura natjerat će Vas da se ošišate, a jedna je od najvećih trendova u 2019 godini.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bree77 26.01.2019.

    Ovaj dečko je toliko kvalitetan pjevač, treba mu netko složiti malo više jačih hitova i bio bi vrh, ne znam ako je do sada uspio složiti cd od svojih pjesama? Jak je potencijal, to je prepoznao još pokojni Novkovic. Puno mi je jača od Ivana Zaka koji se nekako gura, puni dvorane, a pjesme sve na isti kalup, bez dubine.

  • BOGOLJUB ATEJISTA 26.01.2019.

    Antonela doko Domenica Mia dimsic Gura li netko ove cure ? Iskacu iz pastete

  • 26.01.2019.

    Festival je sramotan kao na vatrogasnoj zabavi.Direktor i žiri podbacili u odabiru pjesama.Smjesta mjenjati komplet ekipu Zg festa jer su dodirnuli dno glazbenim brojevima (čast izuzetcima)Neno tko te postavi za ovaku funkciju vrati se pjesmi i gitari nisi ti za ovo.Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare