Show

Komentari 19

Kedžo je pobijedio, a na kraju su odali počast Morskom vuku

Kedžo je pobijedio, a na kraju su odali počast Morskom vuku

Želim se zahvaliti Anti što mi je napisao pjesmu koja je došla u pravom trenutku. Ova pjesma mi je promijenila život, rekao je Damir, a nagradu mu je uručio Neno Belan

U dvorani Kornati bio je 66. po redu Zagrebački festival na kojemu je čak 21 glazbenik predstavio nove pjesme, a pobjedu je odnio Damir Kedžo (31) s pjesmom 'Srce mi umire za njom'. 

Nagradu mu je uručio kantautor Neno Belan (56).

- Želim se zahvaliti Anti što mi je napisao pjesmu koja je došla u pravom trenutku. Ova pjesma mi je promijenila život - rekao je Damir. 

Među ostalima koji su se natjecali bili su Alen Vitasović, Anna Moor, Antonela Doko, Bobo i Saša Antić, Bukowskee, Emina Arapović, Fluentes, Franka, Igor Delač, Iva Ćurić, Jelena Radan i bivše članice Ladarica, Luce, Marko Tolja, Mia Dimšić, Nikolina Tomljanović, Nina Kraljić, Noa i Lea Mijatović, Pravila igre, Tibor te Zdenka Kovačić. 

Kraj zagrebačkog festivala posvećen je glazbeniku Oliveru Dragojeviću, koji je preminuo u srpnju prošle godine.

- Izgubili smo jednog od najvećih glazbenika. Njegove pjesme postale su najveći klasici - rekao je voditelj Ivan Vukušić. Na pozornicu je došao Marko Tolja i otpjevao 'Ključ života', a zatim Ive Županović pjesmu 'Majko, da li znaš'. 

VIDI OVO: Ova frizura natjerat će Vas da se ošišate, a jedna je od najvećih trendova u 2019 godini.

Najčitaniji članci