To je to što me zanima!

Kićina 'crna žena' na sudu je s Ilićem zbog utvrđivanja očinstva

Slabincu je bilo krivo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretira rođeno dijete, tvrdi Mirjana
Vidi originalni članak

Rijetki ne znaju pjesmu 'Zbog jedne divne crne žene' legendarnog Krunoslava Kiće Slabinca. Mirjana Antonović je žena koju je Kićo opjevao u svom najvećem hitu, a danas je snimljena dok je dolazila na sud u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već godinama vodi pravnu bitku s pjevačem Miroslavom Ilićem (70) zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devona. Mirjana je na sud došla u elegantnom odijelu i s torbicom marke Chanel. Bila je dobro raspoložena i osmijeh nije skidala s lica.

- Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu - rekla je Mirjana na Facebooku nedugo nakon što je u studenom prošle godine preminuo Kićo.

Dodala je kako je Kićo bio potpuno drukčiji od Miroslava, da je bio dobar čovjek i jedini koji ju je iskreno volio.

SHRVANA MIRJANA Kićina 'crna žena': Zamolio me da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno, nedostajat će mi

- Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete - kaže. 

Nakon jednog ročišta 2017. Mirjana je poručila Iliću:

- Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • adlla 10.04.2021.

    Normalno je da mlad covijek oce znati ko mu je otac,mislim da se ne radi o materijalizmu,vec istini,pa bi taj Ilic da mu bude savjest cista prije smrti trebo napraviti test i pojavit se na sudu i skinut taj teret s vrata i izvinut za svoje postupke jer nije to tako veliki grijeh niti teret,zasigurno je bio s mnogo zena u zivotu ,eto dogodilo se dijete i to dijete ima pravo znati ko mu je otac ,moras biti covijek iposten barem jedan dan u zivotu,,.

  • Bubachica 09.04.2021.

    Ova dok nije upecala nije stala,nije bitno nista osim slave i novca

  • Offvca 08.04.2021.

    Pronađite tko je plava žena ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare