Show

Komentari 13

Kićina 'crna žena' na sudu je s Ilićem zbog utvrđivanja očinstva

Kićina 'crna žena' na sudu je s Ilićem zbog utvrđivanja očinstva

Slabincu je bilo krivo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretira rođeno dijete, tvrdi Mirjana

Rijetki ne znaju pjesmu 'Zbog jedne divne crne žene' legendarnog Krunoslava Kiće Slabinca. Mirjana Antonović je žena koju je Kićo opjevao u svom najvećem hitu, a danas je snimljena dok je dolazila na sud u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Već godinama vodi pravnu bitku s pjevačem Miroslavom Ilićem (70) zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devona. Mirjana je na sud došla u elegantnom odijelu i s torbicom marke Chanel. Bila je dobro raspoložena i osmijeh nije skidala s lica.

Beograd: Suđenje između Mirjane Antonović i Miroslava Ilića oko utvrđivanja očinstva njenog sina

- Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu - rekla je Mirjana na Facebooku nedugo nakon što je u studenom prošle godine preminuo Kićo.

Goran Stanzl/Pixsell

Dodala je kako je Kićo bio potpuno drukčiji od Miroslava, da je bio dobar čovjek i jedini koji ju je iskreno volio.

- Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete - kaže. 

Nakon jednog ročišta 2017. Mirjana je poručila Iliću:

- Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod.

Beograd: Suđenje između Mirjane Antonović i Miroslava Ilića oko utvrđivanja očinstva njenog sina

Najčitaniji članci