To je to što me zanima!

Kim brani muža: 'Ima bipolarni poremećaj, sve je komplicirano'

Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama, napisala je Kim, koja prvi put priča o mentalnom zdravlju supruga
Vidi originalni članak

Cijeli svijet trenutačno bruji o pjevaču Kanye Westu (43) i reality zvijezdi Kim Kardashian (39). Kim se javno oglasila o situaciji te otkrila kako njezin suprug ima bipolarni poremećaj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kardashianke nekad i sad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao što mnogi znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj. Svatko tko to ima ili zna nekoga u svom životu da ima, zna koliko je nevjerojatno komplicirano i bolno za razumjeti. Nikad nisam javno o pričala o tome kako to utječe na nas kod kuće zato što štitim djecu i Kanyjevo pravo na privatnost kad je riječ o zdravlju. Ali danas, mislim da moram komentirati zbog stigme i pogrešnog razumijevanja mentalnog zdravlja - napisala je Kim.

Reality zvijezda objasnila je kako se obitelji bore s ljudima koji su mentalno bolesni i da su u većini slučajeva nemoćni ako nije riječ o djetetu. 

NEOBIČAN PREDIZBORNI SKUP Kanye u suzama ispričao kako je Kim htjela pobaciti dijete

- Ljudi koji nisu svjesni ili nisu imali iskustva s ovim, mogu biti puni predrasuda i ne razumjeti da pojedinac mora sudjelovati u procesu liječenja bez obzira koliko se njegova obitelj i prijatelji trude - ističe Kardashianka. 

Kim je branila svog supruga te rekla kako se njegove riječi ponekad mogu shvatiti na pogrešan način.

- On je briljantna, ali komplicirana osoba koja je pod pritiscima kao umjetnik i kao Afroamerikanac, koji je doživio bolan gubitak majke te se mora nositi s pritiskom i izolacijom koju povećava njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama - napisala je Kim. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tina096 22.07.2020.

    Na stranu tko bio u pitanju, teška je to bolest, ne znaš jel više za bolesnika ili za njegove bližnje...

  • Gospodin Čovjek 22.07.2020.

    Tko ste vi i šta hoćete vi od mene?

  • b0b0 22.07.2020.

    nakon par godina mentalnih problema, ovi su se jako zabrinuli za njegovo mentalno zdravlje i sasvim slucajno bas nakon sto se kandidirao za predsjednika :D Iako svi znaju da nemoze pobijediti, ali zato moze oteti koji glasic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare