To je to što me zanima!

Kim se skinula: 'Po kalupu mog tijela radi se bočica za parfem'

Starleta trenutačno promovira svoje najnovije kozmetičke proizvode u suradnji s vizažistom crnogorskog podrijetla, Mariom Devidanovićem
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) u novom je poslovnom projektu uspjela objediniti ono u čemu je dobra - zarađivanje i skidanje.

PROSLAVIO JU JE Kim je zbog pornića plakala, a smirila se tek na spomen novca

Supruga repera Kanyea Westa (40) za nekoliko dana 'izbacuje' svoju liniju parfema naziva 'KKW Fragrance', a sada je na društvenim mrežama pokazala kako će izgledati jedna od bočica.

Naime, Kardashianka je pozirala 'kao od majke rođena' dok je njezino tijelo prekriveno gipsom kako bi nastao odljev prema kojoj će nastati spomenuta bočica.

Isto tako, starleta trenutačno provokativnim fotografijama promovira svoje najnovije kozmetičke proizvode u suradnji s vizažistom crnogorskog podrijetla, Mariom Devidanovićem. Na svom profilu društvene mreže je objavila fotografiju na kojoj se šminka nagnuta prema ogledalu, a u prvom planu je njezina stražnjica u tangama. 

VIDITE LI SLIČNOSTI? Kim je pokazala fotke iz starih albuma: Kći Chicago je ista ja

- Pripremanje jutros s mojim novim ružem - napisala je Kim. Njezin način prodaje pokazao se kao uspješan jer su je fanovi ispitivali o proizvodu i komentirali da dobro izgleda. 

Pročitajte još i ovo! U ovom svijetu možete spavati s omiljenom porno glumicom. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Roko Manzig 27.04.2018.

    Ne laže žena, samo ja sam naručil da mi naprave septičku jamu po njenom obliku a ne parfem, tu se malo zabunila.

  • 25.04.2018.

    uvijek neke čudne vijesti o njoj

  • Nemo22 25.04.2018.

    Bit će to demižana,a ne bočica. Hihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare