To je to što me zanima!

Kindl otkrila da se godinama bori s bolesti: 'Nisam ni znala da postoji, moram na operaciju'

Kaže i da je probala istraživati alternativne metode liječenja, ali ni to joj nije uspjelo. Ivana tvrdi da joj se stanje sada pogoršalo i da su endometriomi narasli te da uskoro mora na operativni zahvat
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Kindl (44) je prošle godine priznala da se bori s depresijom, a sada je otkrila i da boluje od endometrioze. Radi se od kroničnoj neizlječivoj sustavnoj bolesti u kojoj tkivo slično sluznici maternice raste izvan nje i može se pojaviti u gotovo svakom organu u tijelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moji problemi s endometriozom započeli su prije šest godina. Iskreno, dotad nisam ni znala da ta bolest postoji. Kako ovo stanje ima tisuću lica, nerijetko se razlikuje od žene do žene – kod mene se počelo manifestirati grčevima i nadutošću, a poslije su se bolovi s vremena na vrijeme pojačavali. Dosad sam imala tri jaka endonapadaja - otkrila je Kindl. - Srećom, ne pojavljuju se često, ali kad se dogode, bol u trbuhu je nesnosna, prate je mučnina, hladan znoj, grčenje, bolovi u zdjelici i želucu te crijevima. Nakon ginekološkog pregleda ultrazvukom potvrđeno mi je da je riječ o endometriozi – ispričala je pjevačica za Story. Kaže i da je probala istraživati alternativne metode liječenja, ali ni to joj nije uspjelo. Ivana tvrdi da joj se stanje sada pogoršalo i da su endometriomi narasli te da uskoro ide na pregled prije operacije.  

ANTE JE PROMIJENIO NJEN SVIJET Lana Klingor u suzama o mužu, obitelji i poslovima: 'Mislila sam da ću zauvijek ostati sama'

- Najviše me strah same operacije, tj. anestezije i kako će djelovati na mene. Nikad dosad nisam bila u bolnici pa mi je ovo novo i zastrašujuće iskustvo. Nadam se da ću operacijom uspjeti riješiti sve te da se endometrioza neće vraćati - priznaje Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SadoDado 05.04.2022.

    Nisi mi ni zanimljiva niti draga a bome niti "omražena" ali želim ti brzo ozdravljenje,bolest ne želim nikome.

  • Saturnia Pyri 05.04.2022.

    Draga, talentirana i pristojna zena! Sretno!

  • Sofa Sofa 05.04.2022.

    Ivana, i moja kćer je operirala...nije bolno, bit će sve ok...bolje odmah rješiti nego da se zakoplicira nešto, a može

Komentiraj...
Vidi sve komentare