To je to što me zanima!

Kit Harington priznao prijatelju kako završava Igra prijestolja

Glumac koji u seriji tumači lik Jona Snowa uzbuđen je, kao i cijela postava, zbog skorašnjeg kraja i raspleta sage, a pod pritiskom je kraj serije prepričao nezainteresiranom prijatelju kako bi mu bilo lakše
Vidi originalni članak

Posljednja sezona najpopularnije TV serije svih vremena samo što nije počela, a o tome tko će osvojiti prijestolje ne prestaje se pričati i prognozirati. Ishod sezone najstrože je čuvana tajna, ali i ogroman za pritisak za one koji moraju paziti kako im nešto ne bi izletjelo. Ipak, glumac Kit Harington (32) 'puknuo' je i sve ispričao prijatelju koji ne prati seriju i kojemu te informacije neće puno značiti. 

- Previše je sve to skupa, morao sam reći bar jednoj osobi. Bili smo na piću prije nekoliko večeri i sve sam mu ispričao, a on nije mogao izgledati manje zainteresirano. Zaspao je gledajući prvu epizodu prve sezone i nikad nije nastavio pratiti seriju - priznao je Kit, a piše FemaleFirst

Glumac koji u seriji tumači lik Jona Snowa uzbuđen je, kao i cijela postava, zbog skorašnjeg kraja i raspleta sage, ali i tužan što je jedna velika životna avantura došla do kraja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Posljednji put kad su me presreli i pitali jesam li ja Jon Snow, raspao sam se i jedva izgovorio kako sam to nekada bio ja - prisjetio se u emotivnom tonu Harington, koji će se seta Igre prijestolje uvijek rado sjećati. 

'SVI MORAJU UMRJETI' Ili ćemo se udružiti ili umrijeti: 'Igra prijestolja' donosi smrt...

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.04.2019.

    malo mi liči na onog moutha iz goonies

  • 13.04.2019.

    kao da on zna kraj, ne zna ni scenarist, to je obicna trakavica bez kraja :D

  • Count de Money 13.04.2019.

    Da je to istina ne bi li ga HBO automatski tužio za kršenje ugovora o tajnosti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare