To je to što me zanima!

Kladionice predviđaju ispadanje Roka: Može li on doći do finala?

Roko je trenutačno na kladionicama za drugu polufinalnu večer na 16. mjestu od 18. Međutim, u prvom polufinalu kladionice su podbacile pa su u finale prošle države koje su bile pri dnu ljestvice
Vidi originalni članak

Večeras je druga polufinalna večer Eurosonga gdje se 18 zemalja bori za finale koje će biti u subotu. Deseti po redu nastupa naš predstavnik Roko Blažević (19) s pjesmom 'The Dream', a konkurenti su mu Armenija, Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Danska, Švedska, Austrija, Malta, Litva, Rusija, Albanija, Norveška, Nizozemska, Makedonija i Azerbejdžan.

Roko je trenutačno na kladionicama za drugu polufinalnu večer na 16. mjestu od 18. Međutim, u prvom polufinalu kladionice su podbacile pa su u finale prošle države koje su bile pri dnu ljestvice.

U finale su se direktno plasirale Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Italija i Izrael. U prvoj polufinalnoj večeri svoje mjesto izborili predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jean paul 17.05.2019.

    Nema sumnje da mladi gospodin ima dobre vokalne sposobnosti ali meni osobno pjesma je katastrofa.držim fige ali sumnjam što se tiće nekog dobrog plasmana.

  • x00x 16.05.2019.

    pa ovo je zicer na kladi.... leti leti al doma

  • IQ.LoW 16.05.2019.

    ne moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare