Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Kladionice predviđaju ispadanje Roka: Može li on doći do finala?

Roko je trenutačno na kladionicama za drugu polufinalnu večer na 16. mjestu od 18. Međutim, u prvom polufinalu kladionice su podbacile pa su u finale prošle države koje su bile pri dnu ljestvice

Foto: Facebook
38 komentara

Večeras je druga polufinalna večer Eurosonga gdje se 18 zemalja bori za finale koje će biti u subotu. Deseti po redu nastupa naš predstavnik Roko Blažević (19) s pjesmom 'The Dream', a konkurenti su mu Armenija, Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Danska, Švedska, Austrija, Malta, Litva, Rusija, Albanija, Norveška, Nizozemska, Makedonija i Azerbejdžan.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Roko je trenutačno na kladionicama za drugu polufinalnu večer na 16. mjestu od 18. Međutim, u prvom polufinalu kladionice su podbacile pa su u finale prošle države koje su bile pri dnu ljestvice.

 

U finale su se direktno plasirale Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Italija i Izrael. U prvoj polufinalnoj večeri svoje mjesto izborili predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Muzika

Message