To je to što me zanima!

Knöll provocira fanove: Imaš li ti što drugo pokazati osim guze?

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih 'zatrpali' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a najpoznatija hrvatska navijačica otkrila nam je tajnu 'uspješne fotografije'
Vidi originalni članak

Jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica, Ivana Knöll (27), sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života, a među ostalim, nema problema s objavljivanjem 'vrućih fotki'.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hercegovka sa zagrebačkom adresom i dalje uživa na moru, a svoje pratitelje 'raspametila' je nakon što je objavila fotografiju na kojoj se tušira. U prvi plan je stavila svoju zadnjicu, a pratitelji su primijetili i kako se navijačica dobro 'utegla'. 

- Imaš li ti nešto drugo za pokazat osim stražnjice? Kako si zgodna i vatrena. Bome si se utegnula - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Ivana se iz najpoznatije hrvatske navijačice na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj prometnula u Instagram zvijezdu s više od 190 tisuće pratitelja. Ovo je ljeto obradovala pratitelje atraktivnim fotografijama s Nives Celzijus (38).

'USKOČILA' U BADIĆ Knoll 'izbacila' atribute: 'Što te ubolo? Stražnjica ti je otečena'

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih 'zatrpali' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a atraktivna navijačica otkrila nam je tajnu 'uspješne fotografije'.

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knöll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • kresimir77kov 15.09.2020.

    a

  • kresimir77kov 15.09.2020.

    za drugo nisi

  • hizzy 18.08.2020.

    Još neko vrijeme ce pokazivat dupe, a ona ako ne ubode nekog s parama ili barem alimentaciju u Konzum i Plodine slagat police.

Komentiraj...
Vidi sve komentare