To je to što me zanima!

Komičar Petreković je završio u bolnici: Operirali su mu nogu

Opet mi je izletjelo. Ovog puta ne u gaće, već lijevo koljeno, pa sam usput pokidao prednji križni ligament. Ali nije to sve, i stražnji medijalni meniskus otišao 'pa-pa', kaže Petreković
Vidi originalni članak

Voditelj i komičar Mario Petreković (42), koji je u zadnje vrijeme jedan od članova žirija emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', danas je na društvenoj mreži objavio fotografije iz zagrebačke bolnice u kojoj je završio zbog ozlijede noge. 

- Opet mi je izletjelo. Ovog puta ne u gaće, već lijevo koljeno, pa sam usput pokidao prednji križni ligament. Ali nije to sve, i stražnji medijalni meniskus otišao 'pa-pa'. A ni to još nije sve, i većinski dio hrskavice je odlučio isto otići u nepovrat, pa je uslijedilo spašavanje vojnika Jajana, odnosno operativni zahvat koljena u privatnoj klinici pod vodstvom specijaliste kirurga, ortopeda i traumatologa, doktora Daraboša - rekao nam je Petreković u svom stilu.

ODVAŽI SE Mario Petreković: 'Vrijeme je za pravu akciju u Hollywoodu'

Objasnio nam je i kakav ga oporavak očekuje:

- Prva faza oporavka je hod na štakama 6 do 8 tjedana i terapija Orthokinom, plazmom uz svakodnevnu fizioterapiju u istoimenoj klinici. Za sada je operacija prošla bez komplikacija i osjećam se preporođeno i šepavo. Učim ponovo 'bejbi' korake te vježbam strpljenje koje sam negdje izgubio ali evo, srećom, baš sam ga prije pol sata ponovo pronašao u svom neseseru. 

Kako je i sam spomenuo u bolnici ga je posjetio kolega i prijatelj, još jedan član žirija zabavnog showa, Saša Lozar (38), što je Petrekovića posebno razveselilo. 

VESELI SE NASTUPU Nova pjesma: 'Nervozni' Mario Petreković promijenio karijeru

- To me je i duboko pogodilo te sam od neopisive radosti izgubio svijest. Srećom, gospon Lozar, osim što prekrasno pjeva i žirira, bez puno gubljenja vremena pokazao je i svoj skriveni talent reanimacije i tako me ponovo osvijestio i zaželio mi sve najbolje u ovoj godini, puno sreće, zdravlja i što skorije ozdravljenje i povratak otpisanih.

- Još uvijek sam pod dojmom i zahvaljujem ovim putem i osoblju klinike i doktoru Darabošu što su me prihvatili u rekordnom roku i naravno Lozaru koji me je usprkos mojim manama i visini prihvatio kao prijatelja i reanimirao me nevjerojatnom brzinom i vještinom - zaključio je glumac i komičar. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • koko82 23.04.2018.

    rijetko iritantan lik....... kepec

  • japanokinez 21.04.2018.

    Ja sam čuo da se išao povisiti za 10 centimetara u prvoj fazi, druga je još za 10 centimetara tako da bi sa tih sve skupa 20 centimetara nekako dosegao visinu 170 centimetara.

  • CarminaBurana 20.04.2018.

    da, petrekovic je bio odlican komicar dok je bio u Jutarnjem kistu, ali tko se tog sjeca, davno je to bilo...bila je to neka bjelovarska ekipa sa bjelovarske televizije koje su prenosile sve lokalne televizije...mislim da je to cak bilo prije 20 god...

Komentiraj...
Vidi sve komentare