To je to što me zanima!

Komičarka iskreno o liposukciji: 'Umorila sam se od gledanja same sebe i tijela u ogledalu'

Nikad nisam mislila da ću tako nešto učiniti. Kad sam čula za to, pomislila sam kako je to ludo i rekla da nikada to neću napraviti, otkrila je, ali ipak se na kraju predomislila i podvrgnula popularnom estetskom zahvatu
Vidi originalni članak

Slavna američka glumica i komičarka Amy Schumer (40) progovorila je o liposukciji nakon što je svojedobno rekla da se nikada neće podvrgnuti nikakvim estetskim operacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Schumer je sada priznala da se samo htjela pomiriti sa svojim izgledom nakon što se počela 'bojati' pogledati u ogledalo.

- Nikada nisam bila poznata po tome što sam zgodna, ali stigla sam do točke kad sam se umorila od gledanja same sebe u ogledalu - priznala je holivudska zvijezda za Hollywood Reporter.

Rekla je i da je u jednom trenutku shvatila da 'piletina sa žara i šetnje' nisu rješenje koje će ju dovesti do njezinog cilja, a nedavno se pohvalila rezultatima liposukcije.

- Napravila sam liposukciju. Nikad nisam mislila da ću tako nešto učiniti. Kad sam čula za to, pomislila sam kako je to ludo i rekla da nikada to neću napraviti - rekla je glumica, koja se ipak predomislila nakon što je navršila 40 godina i imala carski rez te nakon što su joj uklonjeni maternica i slijepo crijevo zbog endometrioze.

PREPOZNAJETE LI IH? Poznati pod maskama: Amy Schumer 'očarala' kao tampon, a Lil Nas X kao Lord Voldemort

- Ozdravila sam i zapitala se - mogu li otići na liposukciju? Na kraju sam je dobila i osjećam se jako dobro - zaključila je Amy.

Prisjetimo se, ovogodišnju 94. svečanost dodjele prestižnih filmskih nagrada Oscar uz Amy Schumer vodit će još dvije glumice, Regina Hall (51) i Wanda Sykes (57).

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dantejebo 11.03.2022.

    Treniraj

  • Tempel 11.03.2022.

    Mnoge portalske bakice imaju identičan problem, u svađi su s ogledalom 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare