Show

Komentari 3

Poznati pod maskama: Amy Schumer 'očarala' kao tampon, a Lil Nas X kao Lord Voldemort

Poznati pod maskama: Amy Schumer 'očarala' kao tampon, a Lil Nas X kao Lord Voldemort

Poznati i slavni obožavaju maskirati se za Noć vještica, a neki od njih toliko su se dobro kamuflirali da ih je teško prepoznati. Koristili su proteze, perike i boje kako bi maske bile što uvjerljivije

Zvijezde su sinoć proslavile Halloween, pa su pratitelje na Instagramu počastili fotografijama kreativnih kostima. Pjevač Harry Styles (27) oduševio je kao Dorothy, a reper Lil Nas X (22) odabrao je kostim Lorda Voldemorta. Komičarka Amy Schumer (40) bila je divovski tampon:

- Ništa me neće spriječiti! - napisala je uz fotografije i oduševila pratitelje izborom kostima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najkrvaviji kostim od svih! Genijalno - napisao joj je jedan od pratitelja. 

Harry Styles kostimirao se u Dorothy iz filma 'Čarobnjak iz Oza' i fotografirao se s prijateljima koji su se kostimirali u ostale likove.

Kardashianke ove godine nisu briljirale kao prethodnik, pa su Kris Jenner (65) i Kylie (24) bile jednostavne mačke, a Kendall (25) se potrudila i rekreirala Marsovku iz filma 'Mars napada'.

Kendall je prepoznatljivu tamnu frizuru zamijenila predimenzioniranom plavom perikom i odjenula haljinu koja je gotovo identična kostimu iz filma.

Kontroverzni reper Lil Nas X odabrao je klasični lik Lorda Voldemorta iz filmova o Harry Potteru, a protezama na licu dobio je prepoznatljiv izgled lica bez nosa.

- Onaj čije se ime ne izgovara.

Pjevač The Weeknd (31) kostimirao se u Vita Corleonea iz 'Kuma'

Bivša manekenka Heidi Klum (48) poznata je po svojim maskama za Halloween oko kojih se uvijek iznimno potrudi, a ove godine kostimirala se u mačku s crvenom perikom i šarenim licem.

 

Najčitaniji članci