Show

Komentari 1

Velika promjena na dodjeli Oscara nakon 35 godina, čak tri glumice vodit će ceremoniju

Velika promjena na dodjeli Oscara nakon 35 godina, čak tri glumice vodit će ceremoniju

Potvrđeno je da će svaka od triju glumica voditi jedan sat ceremonije, a Schumer će biti glavna koordinatorica. Troje ljudi nije vodilo Oscare od 1987., a nikada tri žene

Ovogodišnju 94. svečanost dodjele prestižnih filmskih nagrada Oscar vodit će tri glumice Regina Hall (51), Amy Schumer (40) i Wanda Sykes (57), pišu strani mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošlo je 35 godina otkako su čak tri osobe bile domaćini najvećega holivudskog spektakla, no nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja showa pri dodjeli prestižnih nagrada nije našlo toliko žena.

Hollywood Reporter je prošli tjedan objavio da će svečanost dodjele Oscara, koju producira Will Packer, a režira Glenn Weiss, voditi tri osobe. Pisalo se da Packer i tim koji stoji iza ceremonije dodjele Oscara traže tri voditelja koji bi vodili emisiju, a ne jednu osobu te da kane angažirati talentirane glumce ili glumice koji će biti zanimljivi raznolikoj publici.

U ponedjeljak je potvrđeno da će svaka od triju glumica voditi jedan sat ceremonije, a Schumer će biti glavna koordinatorica. Predstavnici Akademije filmske umjetnosti i znanosti te Schumer, Hall i Sykes nisu odgovorili na zahtjev Vanity Faira za komentar.

No neizvjesnost će trajati još kratko jer bi imena triju glumica i službeno trebala biti objavljena ovih dana. 

Najčitaniji članci