To je to što me zanima!

Koncert Arctic Monkeysa u Puli rasprodao se prvi dan, no sutra u prodaju puštaju još karata

Ulaznice za njihov koncert u Puli rasprodale su se još u studenome prošle godine. Prodaja ulaznica započela je 24. studenog u 10 sati, a samo nekoliko trenutaka kasnije, sve su nestale. To je tada uzrujalo mnoge
Vidi originalni članak

Popularni indie rock bend Arctic Monkeys, nastupit će u pulskoj Areni u utorak 16. kolovoza, a oslobođene ulaznice za njihov koncert biti će puštene istog dana u 12 sati putem Eventima.hr, izvijestio je organizator Charm Music na službenoj Facebook stranici. Poručuju i kako je ulaznica malo te da svi oni koji žele ugrabiti svoju moraju požuriti. 

Dan nakon njih, u srijedu 17. kolovoza, i to prvi put samostalno u Hrvatskoj, nastupit će i australski rock - pop bend Tame Impala. Na oba dana koncerta vrata Arene za publiku biti će otvorena u 18,30 sati. Predgrupe će početi u 20 sati, a koncerti glavnih izvođača u 21,15 sati.

Arctic Monkeys vratili su se na pozornicu prvi put nakon 'Tranquility Base Hotel & Casino' turneje, koja je završila 2019. godine te su prva dva koncerta već održana u Istanbulu 9. i 10. kolovoza.

SLAVNI ROKERI U PULSKOJ ARENI Ulaznice za koncert benda Arctic Monkeys rasprodale se u trenu, obožavatelji mislili da je greška

Ulaznice za njihov koncert u Puli rasprodale su se još u studenome prošle godine. Prodaja ulaznica započela je 24. studenog u 10 sati, a samo nekoliko trenutaka kasnije, sve su nestale. To je tada uzrujalo mnoge Twitteraše koji su od ranog jutra u pripravnosti čekali da zgrabe svoje karte. Neki od njih mislili su da je riječ o grešci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • =>Bubimir<= 15.08.2022.

    Kakve su to oslobođene karte? Kaj su bile prije zarobljene? Tko ih je zarobio?

  • OgledaloOgledalce 15.08.2022.

    Koji su ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare