To je to što me zanima!

Kralj će se dići: Današnji svijet traži posve drugačije junake

U nekim drugim vremenima je kralj mogao suvereno vladati sa svojeg trona, bez kontakta sa svojim podanicima. No to jer vrijeme daleko iza nas i kraljevi se bacaju u akciju
Vidi originalni članak

Do dolaska najnovijeg Marvelovog uratka u kina nam preostaje samo nekoliko tjedana. Stoga ćemo u to vrijeme dobiti još nekoliko spotova u kojima će nam majstori iz ove Disneyjeve franšize pokazati nešto, ali u stvari ništa.

Takav je i najnoviji video o ovom superheroju. Pod izlikom da nam se pokazuje nešto novo i do sada neviđeno, ponovno smo dobili spot u kojem su samo reciklirani do sada viđeni materijali. Tako opet gledamo kralja Wakande kako odijeva svoj oklop, kako skače uokolo, kako ulazi u borbu, ali ništa od toga nije novo, već je uzeto iz prethodnih spotova.

Pogledajte video

U glavnoj ulozi u filmu gledamo Chadwicka Bosemana, koji reprizira svoj nastup iz filma 'Kapetan Amerika: Građanski rat'. Glumac svoju ulogu u 'Black Pantheru', onu kralja Wakande, ponovno glumi u nastavku 'Osvetnika', koji nam dolazi u svibnju.

Režira Ryan Coogler koji uz Joea Roberta Colea radi i na scenariju. Preostale uloge u filmu imaju Lupita Nyong'o, Martin Freeman i Michael B. Jordan (gledat ćemo ga u nastavku 'Creeda', ponovno u ulozi glavnog lika). 'Black Panther' u kina stiže 16. veljače 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare