Obavijesti

Show

Komentari 0

'Creed 2': Ivan Drago se neće vratiti sam, i sin mu je u igri

'Creed 2': Ivan Drago se neće vratiti sam, i sin mu je u igri
8

Iako su mnogi očekivali samo prosječnu priču, 'Creed' je privukao pažnju kako kritičara tako i publike. Dodatak starih legendi u drugi dio će vrlo vjerojatno polučiti uspjeh

Nakon što je Sylvester Stallone potvrdio kako će baš on režirati 'Creed 2', nastavak solidno uspješne franšize o skromnom boksaču Rockyju, stigla je i vijest o proširenju glumačke postave.

Već prije nekog vremena potvrđeno je kako će u filmu nastupiti i Dolph Lundgren u ulozi Ivana Draga, ruskog boksača iz 'Rockyja 4'. Sada stiže i vijest kako ćemo osim ostarjelog Draga u filmu vidjeti i njegovog sina, koji je kao i Adonis Creed krenuo očevim stopama. Samim time, čini se da nam dolazi klasična priča o osveti jer Drago je u 'Rockyju 4' ubio Appola Creeda, Adonisovog oca.

Za ulogu su već krenule audicije. Tako je borac MMA, Sage Northcutt, otkrio kako će pokušati dobiti ulogu.

- Dolazi 'Creed 2' pa sam odlučio otići na audiciju za film. Poslao sam im snimku, nadam se da će ju vidjeti. To bi bilo super. Glumiti sina Ivana Draga. Stvarno bi to bilo zabavno - rekao je Northcutt.

Iako su mnogi očekivali samo prosječnu priču, 'Creed' je privukao pažnju kako kritičara tako i publike. Nadajmo se da će nastavak uspjeti isto učiniti.