To je to što me zanima!

Kraljevska obitelj nakon knjige princa Harryja: 'Ne želimo da još jedno dijete piše biografiju'

Princ Harry u knjizi je opisao svoje djetinjstvo, dane u vojsci, vezu i brak s Meghan Markle te njihovo zajedničko napuštanje kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Nakon što je princ Harry (38) objavio memoare 'Spare' u kojima je iznio kraljevsko 'prljavo rublje', kraljevski stručnjak Christopher Anderson (53) rekao je da kraljevska obitelj strahuje od objavljivanja još kojeg memoara, a čine sve da to izbjegnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andersen, koji je napisao knjigu 'Kralj: Život kralja Charlesa III.', rekao je da je posljednja stvar koju stariji članovi kraljevske obitelji žele je 'još jedno dijete koje piše knjigu'.

NE SLUTI NA DOBRO Nevolje u raju: Bliski izvor tvrdi da bi se Meghan Markle i princ Harry ubrzo mogli rastati...

- Moraju razmišljati o Georgeovim (10) osjećajima u odnosu na njegovu braću i sestre. George ima sav taj pritisak - rekao je Andersen za Page Six dodajući da će se princ George, drugi u redu za prijestolje, kasnije u životu morati osloniti na svoju sestru princezu Charlotte (8) i svog brata, princa Louisa (5)

- Ima brata i sestru koji mu mogu pomoći - koji mogu ublažiti dio pritiska i podijeliti dio tereta. Oni se ne žele osjećati po strani. Ne žele se osjećati nevidljivima u njegovoj sjeni - rekao je stručnjak.

- Kraljevska obitelj ne želi da još jedno dijete piše knjigu... još jedno izdanje Sparea. Očito je Harryja jako povrijedilo to što je bio u sjeni svog brata. Mislim da su oni toga svjesni - zaključio je.

Podsjetimo, princ Harry je u knjizi opisao svoje djetinjstvo, dane u vojsci te vezu i brak s Meghan Markle (40) te njihovo zajedničko napuštanje kraljevske obitelji.

NIJE MARILA Odbjegla princeza Meghan na tržnici je prekršila pravilo...

U knjizi je ustvrdio da je njegov brat William (41) nasilnik koji ga je fizički napao te sa svojim uredom radio protiv njega i njegove supruge.

Princ je napisao i da su princeza Charlotte i princ Louis 'samo rezerve' Georgeu, zbog čega Anderson navodi da bi djecu trebalo udaljiti od Harryja.

'REZERVA' OTIŠLA U ZABORAV Prošlo pet minuta slave: Ljudi u hotelima ostavljaju Harryjevu knjigu. 'Ne znamo što s njima!'

- I dalje osjećam odgovornost znajući da će od to troje djece barem jedno završiti kao ja, rezervno. I to boli, to me brine - napisao je u Harry u knjizi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • malamalecna84 25.07.2023.

    Ja mislim ce princ Louis krenuti stopama svog strica. Da će biti sve ono što neće biti buraz mu.

  • 25.07.2023.

    Ja bi sve te kraljeve, prinčeve, knezove.... ukinulo i amen. I onako su incesoidni svi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare