To je to što me zanima!

Kraljica nakon dugo vremena u javnosti: Stigla na svečanost u čast pokojnom princu Philipu

U Westminsterskoj palači gdje se i održava ceremonija, uvedene su posebne mjere za kraljičinu udobnost pa će tako događaj trajati 45 minuta, a i put će joj biti skraćen zbog mobilnosti
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. (95) pojavila se na vjerskoj ceremoniji u čast preminulog supruga, princa Philipa i to prvi puta nakon niza zdravstvenih problema koje joj je uzrokovao koronavirus

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Westminsterskoj palači gdje se i održava ceremonija, uvedene su posebne mjere za njezinu udobnost pa tako će ona trajati 45 minuta, a i put će joj biti skraćen zbog mobilnosti. Kraljica je na događaj došla iz dvorca Windsor s vojvodom od Yorka. Ovo je prvo pojavljivanje princa Andrewa (62) nakon suđenja zbog seksualnog napada.

Među gostima su bili princ George i princeza Charlotte s roditeljima Williamom i Kate, premijer Boris Johnson (57) te ostali političari.

KOŠTAJU 600 TISUĆA KUNA Kraljica Elizabeta po imanju će se kretati u kolicima s ekranom, grijanim sjedalom i hladnjakom

Kraljica je nedavno priznala da ima problema s hodanjem i da se oslanja na štap. Sada koristi i invalidska kolica, a u vrtovima Windsora kolica za golf. Sredinom ožujka iz istih se razloga morala povući s vjerskog obreda koje je bilo u okviru Godišnjeg dana Commonwealtha pa ju predstavljao princ Charles (73).

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare