Obavijesti

Show

Komentari 3

Kraljica Elizabeta po imanju će se kretati u kolicima s ekranom, grijanim sjedalom i hladnjakom

Kraljica Elizabeta po imanju će se kretati u kolicima s ekranom, grijanim sjedalom i hladnjakom
2

'Nedavno je prošla kroz mnoge fizičke bitke s korona virusom i njezinim uganućem leđa, što bi uzelo danak svakome, a kamoli nekome tko sljedeći mjesec puni 96 godina', objasnio je izvor s dvora

Kraljica Elizabeta (95) prije dva tjedna dobila je moderno vozilo koje će joj pomoći prilikom kretanja na posjedima. Kako bi ga isprobala, Elizabeta je nedavno u njemu obišla dvorac Windsor sa svojim korgijima. Naime, kraljica je posljednjih šest mjeseci viđena kako koristi štap za hodanje, a uz to postavila je i lift u dvorcu Balmoral.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Navedeno moderno vozilo su skupocjena golf kolica čija cijena seže do čak 600 tisuća kuna, a koja će kraljici pomoći u problemima s mobilnošću. Kolica imaju visokotehnološke specifikacije, uključujući hladnjak i ekran za zabavu, piše Daily Mail.

Britain's Queen Elizabeth prepares to celebrate 70th anniversary of her accession to the throne

Napravio ih je danski proizvođač Daria, 'Rolls Royce' premium 'golf auta', a brzi buggy na baterije ima domet od 80 kilometara prije nego što ga treba napuniti. Kraljica se može nasloniti na svoje sjedalo od smeđe kože i na brzinu pojesti ili nešto popiti iz mini hladnjaka u vozilu.

Vozilo, ima elemente poput automobila, uključujući odabir načina vožnje, prtljažnik koji se može zaključati, Bluetooth zvučnike, grijano vjetrobransko staklo i držače za čaše.

Platinum Jubilee

- Nedavno je prošla kroz mnoge fizičke bitke s korona virusom i njezinim uganućem leđa, što bi uzelo danak svakome, a kamoli nekome tko sljedeći mjesec puni 96 godina - rekao je izvor s kraljičinog dvora.

- Kolica su novi dodatak dvorcu i svi misle da je to sjajna ideja. Zasigurno je prikladna za kraljicu i nadamo se da će joj pomoći da ispuni svoje obveze - dodao je izvor.

Princ William na Jamajci osudio ropstvo i ulogu Velike Britanije: 'Nikada se nije smjelo dogoditi'
Princ William na Jamajci osudio ropstvo i ulogu Velike Britanije: 'Nikada se nije smjelo dogoditi'

Zbog borbe s problemima mobilnosti koji navodno zahtijevaju korištenje invalidskih kolica, Kraljičina nova kolica 'savršena' su da joj pomognu da se kreće.