Show

Komentari 3

Kraljica Elizabeta po imanju će se kretati u kolicima s ekranom, grijanim sjedalom i hladnjakom

Kraljica Elizabeta po imanju će se kretati u kolicima s ekranom, grijanim sjedalom i hladnjakom

'Nedavno je prošla kroz mnoge fizičke bitke s korona virusom i njezinim uganućem leđa, što bi uzelo danak svakome, a kamoli nekome tko sljedeći mjesec puni 96 godina', objasnio je izvor s dvora

Kraljica Elizabeta (95) prije dva tjedna dobila je moderno vozilo koje će joj pomoći prilikom kretanja na posjedima. Kako bi ga isprobala, Elizabeta je nedavno u njemu obišla dvorac Windsor sa svojim korgijima. Naime, kraljica je posljednjih šest mjeseci viđena kako koristi štap za hodanje, a uz to postavila je i lift u dvorcu Balmoral.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navedeno moderno vozilo su skupocjena golf kolica čija cijena seže do čak 600 tisuća kuna, a koja će kraljici pomoći u problemima s mobilnošću. Kolica imaju visokotehnološke specifikacije, uključujući hladnjak i ekran za zabavu, piše Daily Mail.

Napravio ih je danski proizvođač Daria, 'Rolls Royce' premium 'golf auta', a brzi buggy na baterije ima domet od 80 kilometara prije nego što ga treba napuniti. Kraljica se može nasloniti na svoje sjedalo od smeđe kože i na brzinu pojesti ili nešto popiti iz mini hladnjaka u vozilu.

Vozilo, ima elemente poput automobila, uključujući odabir načina vožnje, prtljažnik koji se može zaključati, Bluetooth zvučnike, grijano vjetrobransko staklo i držače za čaše.

- Nedavno je prošla kroz mnoge fizičke bitke s korona virusom i njezinim uganućem leđa, što bi uzelo danak svakome, a kamoli nekome tko sljedeći mjesec puni 96 godina - rekao je izvor s kraljičinog dvora.

- Kolica su novi dodatak dvorcu i svi misle da je to sjajna ideja. Zasigurno je prikladna za kraljicu i nadamo se da će joj pomoći da ispuni svoje obveze - dodao je izvor.

Zbog borbe s problemima mobilnosti koji navodno zahtijevaju korištenje invalidskih kolica, Kraljičina nova kolica 'savršena' su da joj pomognu da se kreće.

Najčitaniji članci