To je to što me zanima!

Kramarić se ženi: S djevojkom Mijom kuje planove oko svadbe

Nogometaš o privatnom životu ne govori puno. Prije tri godine otkrio je kako ima djevojku, no vješto ju je 'sakrivao'. Mia se sada preselila u Heidelberg, a par planira i vjenčanje
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić (29) sa svojom djevojkom Mijom Ćurković (25) počeo je lagano 'kovati' planove za vjenčanje. Mia se nakon završenog studija veterine i nekoliko godina veze na daljinu preselila u Heidelberg, piše Glorija. Andrej je inače igrač njemačkog nogometnog kluba Hoffenheim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kramarić je jedan od najpopularnijih nogometaša, no o svojem privatnom životu ne govori puno. Za Gloriju je priznao kako je njemu i njegovoj djevojci idući veliki korak u životu vjenčanje. Kramarić je trenutačno posvećen treninzima, a nedavno je prebolio i korona virus. 

Par je u vezi tri godine. Nogometaš je 2017. otkrio kako ima djevojku, ali ju je vješto skrivao. No u ljeto 2018. s atraktivnom se brinetom pojavio na večeri koja je organizirana našim reprezentativcima nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu. 

Nakon što se saznalo tko je misteriozna djevojka, Andrej je na društvenim mrežama počeo objavljivati njihove zajedničke fotografije. 

'VATRENI' ODMOR Kramarić i Mia na ljetnoj turneji Dalmacijom... Godišnji iz snova!

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - ispričao je nogometaš svojedobno za Story.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • StjepanValjak 04.11.2020.

    Dobra je,nogama vuče na Dragoslava Šekularca

  • _Varešak_ 04.11.2020.

    Sretan je koliko je težak,jer mala nije ni misica ni manekenka.

  • ZEUS 04.11.2020.

    Ima poštenih i dobrih cura tih nogometaša, kladim se da su sasvim na svom mjestu bez jurenja slave silikona i ostalog...Od Modrića, Krame, Kove...Kad si takvu ženu vidio da naprci usne izbaci sise i guzicu na izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare