To je to što me zanima!

Kristina Mandarina se hvali novim Rolexom: Opet kopija?

Iako je prije nekoliko mjeseci rekla da nema novca za skupe brendove, Kristina se sada pohvalila kako je svoju kolekciju 'pojačala' s još jednim skupocjenim satom
Vidi originalni članak

Čini se kako Kristina Penava (21) poznatija kao Kristina Mandarina od prodaje voća dobro zarađuje s obzirom na to da se na društvenim mrežama često hvali brendiranom odjećom i obućom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je prije nekoliko mjeseci rekla da nema novca za skupe brendove, Kristina se sada pohvalila kako je svoju kolekciju 'pojačala' s još jednim skupocjenim satom. 

Riječ je o Rolexu Hulk čija se cijena kreće između 100 i 140 tisuća kuna. No nije otkrila je li riječ o originalu ili kopiji.

0 POSTO PRIRODNA Mandarina se proslavila pa na zahvate utrošila oko 3500 eura

- Opet nosiš kopiju? - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Sudeći po objavama, Mandarini je ovo drugi Rolex, a nakon što su ju brojni pratitelji napali, prodavačica je priznala kako se radi o kopiji.

- Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala - iskreno je rekla Kristina. 

Iako su je iskrenost pohvalili, njezini je pratitelji često kritiziraju zbog oskudnih odjevnih kombinacija kojima prekriva samo 'škakljive' dijelove tijela, a mnogi se dotiču teme kako je Kristina povećala grudi te su rekli kako je 'čista plastika'.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • KimboSlice 22.09.2020.

    S obzirom koliko je radila za njega vjv je pravi!

  • marijan000 22.09.2020.

    ne samo da nosis kopiju nego si i ti kopija..

  • METALMIKE 21.09.2020.

    Mandarina😆!nije nego jugoplastika🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare