Show

Komentari 46

Kristina Mandarina se hvali novim Rolexom: Opet kopija?

Kristina Mandarina se hvali novim Rolexom: Opet kopija?

Iako je prije nekoliko mjeseci rekla da nema novca za skupe brendove, Kristina se sada pohvalila kako je svoju kolekciju 'pojačala' s još jednim skupocjenim satom

Čini se kako Kristina Penava (21) poznatija kao Kristina Mandarina od prodaje voća dobro zarađuje s obzirom na to da se na društvenim mrežama često hvali brendiranom odjećom i obućom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Iako je prije nekoliko mjeseci rekla da nema novca za skupe brendove, Kristina se sada pohvalila kako je svoju kolekciju 'pojačala' s još jednim skupocjenim satom. 

Riječ je o Rolexu Hulk čija se cijena kreće između 100 i 140 tisuća kuna. No nije otkrila je li riječ o originalu ili kopiji.

- Opet nosiš kopiju? - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Sudeći po objavama, Mandarini je ovo drugi Rolex, a nakon što su ju brojni pratitelji napali, prodavačica je priznala kako se radi o kopiji.

- Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala - iskreno je rekla Kristina. 

Iako su je iskrenost pohvalili, njezini je pratitelji često kritiziraju zbog oskudnih odjevnih kombinacija kojima prekriva samo 'škakljive' dijelove tijela, a mnogi se dotiču teme kako je Kristina povećala grudi te su rekli kako je 'čista plastika'.

 

Najčitaniji članci