To je to što me zanima!

Kristina Mandarina se skrasila? Pokazala prsten, ali ne i dečka

Kada je Mandarina ušla na 'Farmu', ostali natjecatelji su mislili kako neće ništa raditi jer je stigla našminkana i sređena, ali ona se odmah uhvatila polja, krave i ostalih poslova...
Vidi originalni članak

Najpoznatija prodavačica voća, Kristina Penava (21) poznatija kao Kristina Mandarina zaintrigirala je brojne pratitelje novom fotografijom na kojoj u prvi plan stavlja prsten koji podsjeća na 'vjenčani'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prsten ne znači ništa sve dok nisi s osobom koju voliš - napisala je Kristina. Pratitelji su se nakon njezine objave složili kako se prodavačica napokon skrasila, a mladoj Kristini neki su i čestitali na zarukama. 

Mandarina je nedavno sudjelovala u realityju 'Farma', a u showu je otkrila kako joj najviše nedostaje dečko.

- Jako mi je teško jer sam sama. Jedva čekam da izađem jer mi nedostaje moj dečko, ali borbu neću predati tako lako - rekla je Kristina. No želja joj se brzo ostvarila, a nakon dvoboja, starleta je napustila show. 

Inače, kada je Mandarina ušla na 'Farmu', ostali natjecatelji su mislili kako neće ništa raditi jer je stigla našminkana i sređena, ali ona se odmah uhvatila polja, krave i ostalih poslova te im dokazala da nije onakva kakvom su je smatrali.

NE ŽALI ZA 'FARMOM' Mandarina je pokazala dekolte: 'Ti si emotivna, dobra i poštena'

- Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta showa. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali - rekla nam je nedavno Kristina pa dodala:

- Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom - dodala je za kraj. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU FIRME I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI NOVI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 12.11.2020.

    Prodajem gumu i plastiku u pol cijene

  • 12.11.2020.

    ima 21 g., a pratitelji se složili da se napokon skrasila. Pratitelji su pametni ko i ona. Ta se bude skrasila ko i sve njezine kolegice...

  • 12.11.2020.

    ona već dvije godine ima 21 godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare