To je to što me zanima!

Kroes obukla minijaturni badić: 'Prikupljam novac za slonove'

Manekenka se nakon 12 godina života u New Yorku vratila kući, u rodnu Nizozemsku. Posvetila se odgoju djece, a trenutačno je brine što njezin šestogodišnji sin već želi da mu kupi mobitel
Vidi originalni članak

Viktorijina anđelica Doutzen Kroes (32) odmara u Brazilu s mužem, DJ-om Sunneryjem Jamesom (38), sinom Phyllonom Joyjem (6), kćeri Myllenaom Maeom (3) i trudnom kolegicom, južnoafričkim modelom Candice Swanepoel (29). 

- Ovo je život. Nema boljeg od prirodnog pilinga na plaži - rekla je manekenka. Pohvalila se kako joj je 'magično' te objavila fotografije u minijaturnom bikiniju. Kroes je izgledom oduševila fanove koji su ju obasipali komplimentima. 

- Nakon dvoje djece i dalje izgledaš seksi i predivno. Ti si najljepša žena koja hoda po planeti - napisali su manekenki. 

Drugi obožavatelji su joj sugerirali da je sigurno nešto 'magično u vodi' kada tako izgleda i divili se njezinom hrabrom izboru bikinija od kojeg je donji dio uključivao tangice. 

Kroes se nedavno nakon 12 godina u New Yorku vratila u rodni Amsterdam gdje i dalje, kako tvrdi, puno radi. Kaže kako se manekenski svijet puno promijenio od njezina početka karijere.

- Radila sam s desetak djevojaka među kojima su bile Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio i Gisele Bundchen. Odrađivale smo sve angažmane, a sada je samo nekoliko djevojaka koje prežive od jedne do druge sezone - prisjetila se manekenka.

SASVIM PRIRODNA Anđelica bez šminke: Ovako zaista izgleda Doutzen Kroes

Dodala je kako da danas potraju oni modeli koji su popularni na društvenim mrežama. Kroes se pri povratku u rodnu Nizozemsku više posvetila djeci, a kaže da njezin šestogodišnji sin već želi svoj mobitel. 

- Ispituje me kada će ga dobiti. Brine me to, ali sam svjesna da tehnologija ima i mnoge prednosti - istaknula je.

Manekenka se strastveno posvetila svom projektu za prikupljanje novca da bi se zaštitili slonovi te podigla svijest o njihovoj ugroženosti. Za to ju je inspiriralo putovanje u Keniju. 

RASPAMETIO PARTIJANERE Suprug Viktorijine anđelice Doutzen Kroes 'zapalio' Zrće

- Uvijek sam se pitala što mogu dobro učiniti za svijet i sada sam konačno pronašla svoju svrhu - zaključila je Kroes. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 10.01.2018.

    zgodna je ali ima iboljih od nje

  • Prki600 10.01.2018.

    Imam ja slona kojem treba udomiti surlu,pa ako je mlada dama spremna za spas još jednog slonića,tu sam.

  • 10.01.2018.

    ja dobijem ospice na purgersku rič "badić".

Komentiraj...
Vidi sve komentare