To je to što me zanima!

Ksenija Urličić za 24sata: 'Baby Lasagna će pobijediti! Dobro je što će pjevati među zadnjima!'

Legendarna urednica i začetnica Dore, veseli se gledati finale u kojem će naš predstavnik Baby Lasagna (28), pravog imena Marko Puršić, nastupiti 23. na raskošnoj pozornici Malmö Arene
Vidi originalni članak

Uzbuđena sam, imam dobar osjećaj da će Baby Lasagna pobijediti! Njegov 'Rim Tim Tagi Dim' ušao je u pore cijele nacije, govori nam Ksenija Urličić (84) uoči velike završnice Eurovizije.

KOMENTIRALI NAM FAVORITA Mrle: Baby Lasagna poslušao je moje savjete. Ksenija Urličić: On ima tim koji jako brine o svemu

Legendarna urednica i začetnica Dore, veseli se gledati finale u kojem će naš predstavnik Baby Lasagna (28), pravog imena Marko Puršić, nastupiti 23. na raskošnoj pozornici Malmö Arene.

- Mislim da je dobra vijest što će nastupiti 23. u finalu. Kad producenti razmišljaju o tome, dobre predstavnike stave pri kraju, a najbolje zadnje - ističe Urličić te dodaje kako se mnogo sitnica preklapa s finalom Eurovizije 1989., kad je s pjesmom 'Rock me Baby' pobijedila grupa Riva.

- Kad je grupa Riva pobijedila s pjesmom 'Rock me Baby', bilo je svjetsko prvenstvo u nogometu, baš kao i sada. Uz to, idemo ponovno s pjesmom u kojoj se pojavljuje ta magična riječ 'Baby' - ističe Urličić.

Smatra kako je Baby Lasagni glavna konkurencija Ukrajina jer je žrtva rata, ali i jer imaju dobru pjesmu te scenski nastup.

- Tu su i švicarski predstavnici Nemo i Francuz, za kojeg mislim da nema šanse u trendu u kojem je trenutačno Eurovizija - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pocetnik 11.05.2024.

    ja bih se kladio kad bi ti odlucivala izmedju nase i izraelske pjesme da bi ti dala glas za izraelku..tako djelujes facom..jel netko pazi na tebe....

  • Bramornjak 11.05.2024.

    Ove godine osvajamo eurosong i europsko u nogometu.

  • Žetem 11.05.2024.

    Volim te mama ali ne vise od lazanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare