To je to što me zanima!

Kylie na meti hejtera: 'Djeci su uzori starlete i reality zvijezde'

Jenner se u posljednje vrijeme sve češće nalazi na meti kritika. Pratitelji su je prvotno 'optužili' kako uređuje fotografije u Photoshopu, a potom se o njoj počelo pričati kada su je 'skinuli' s mjesta najmlađe milijarderke
Vidi originalni članak

Manekenka i reality zvijezda Kylie Jenner (22) nerijetko sa svojih 189 milijuna pratitelja na Instagramu dijeli golišave fotografije. Ovaj put pozirala je u toplesu, a nakon objave, starleta se našla na meti brojnih kritika. 

Iako je svoje pratitelje navikla na eksplicitna izdanja, Kylie je ovaj put otišla korak dalje pa je umjesto poziranja u grudnjaku, bujno poprsje prekrila samo rukama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I ovo je jedna brižna majka. Nije niti čudno što su nam djeca problematična kada su im uzori starlete i reality zvijezde - samo su neki od komentara ispod fotografije. No bilo je i onih koji su podržali ovakav način poziranja te su ju 'zatrpali' brojnim komplimentima. 

Jenner se u posljednje vrijeme sve češće nalazi na meti kritika. Pratitelji su je prvotno 'optužili' kako uređuje fotografije u Photoshopu, a potom se o njoj počelo pisati i pričati kada su je 'skinuli' s mjesta najmlađe milijarderke na svijetu. 

Podsjetimo, nakon što je krivotvorila podatke o svom bogatstvu, Kylie je ostala bez titule najmlađe milijarderke na svijetu, prenosi Daily Mail. U najnovijem Forbesovom izvješću manekenka je optužena da je lagala o stečenom bogatstvu i krivotvorila porezne prijave kako bi poveća svoju neto vrijednost.

'DOMAĆA OBITELJ' Kim, Kylie i ekipa, sakrijte se! Mi imamo svoje Kardashiane

No, to ju ne sprječava da se i dalje časti skupocjenim stvarima, što joj očigledno mnogi zamjeraju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ludakvanca 11.10.2020.

    to sve uzivo izgleda uzas...samo ljudi toga nisu svjesni,a cure koje ih prate i gledaju ne shvacaju da su ljepse od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare