To je to što me zanima!

Lady GaGa 'iskopirala' haljinu Judy Garland iz 1954. godine

Dizajner je bio inspiriran divom Judy Garland, koja je glumila u originalnom filmu 'Zvijezda je rođena'. Haljina koju je GaGa nosila na dodjeli zapravo je 'kopija' one koju je Judy nosila
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Lady GaGa (32) svoju karijeru izgradila je, između ostalog, na odvažnim i neobičnim modnim kombinacijama. Od kultne haljine od sirovog mesa i golišavih izdanja, pjevačica je došla do elegantne, raskošne večernje haljine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GLENN NEZASLUŽENO POBIJEDILA? Fanovi su ljuti. 'Nismo čekali pet sati da Lady GaGa izgubi'

Na ceremoniji dodjele Zlatnih globusa prošetala je crvenim tepihom u glamuroznoj plavoj haljini s potpisom Valentina. Haljina je iz prošlogodišnje jesenske kolekcije, a osim dugog 'šlepa' ima i puf rukave. 

Uz haljinu, Lady GaGa, koja je glavna glumica remakea 'Zvijezda je rođena', iskombinirala je frizuru i make-up. Čak je i obojila kosu u tirkiznu boju kako bi odgovarala kombinaciji. Od modnih dodataka izabrala je zadivljujuću dijamantsku ogrlicu i naušnice marke Tiffany & Co. Ogrlica košta više od 30 milijuna kuna. 

Dizajner je bio inspiriran divom Judy Garland, koja je glumila u originalnom filmu 'Zvijezda je rođena'. Haljina koju je GaGa nosila na dodjeli zapravo je 'kopija' one koju je Judy nosila u filmu 1954.

PLIŠ, PLAŠT, ZAVJESA Modni horor: Anne je kičasta u leopardu, a Amber se zgužvala

Obožavatelji su na društvenim mrežama odmah počeli pisati kako je ovime pjevačica htjela odati počast Judy. 

Inače, GaGa je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice, ali joj je pobjeda izmaknula za dlaku. Zlatni kipić osvojila je Glenn Close (71) za ulogu u filmu 'The Wife'. To se mnogim obožavateljima pjevačice nije svidjelo i ne mogu razumjeti kako je izgubila. 

- Ponovno sam skinuo Twitter samo da kažem da su pokrali Lady GaGu i da je trebala osvojiti nagradu za najbolju glumicu - još je jedan od mnogo komentara ljutnje. Ipak, osvojila je nagradu za najbolju pjesmu u filmu. 

OVO JE NAJVEĆI TREND 2019: 5 kratkih frizura koje će vam promijeniti izgled, ali možda nije svatko dovoljno hrabar za njih

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 10.01.2019.

    Maaaaloo boja sliči.Inače novinari 24 nemaju pametnijeg posla nego prepisuju naslove sa fb.

  • PraznaSlama_1 08.01.2019.

    Ko vama daje da pisete? Haljina nije ni slicna.

  • 07.01.2019.

    takvih haljina ima na izvoz, samo je boja slicna

Komentiraj...
Vidi sve komentare