To je to što me zanima!

Larisa Lipovac Navojec pozirala sa šest godina mlađim dečkom: Rijetko ih viđamo zajedno...

Plesačica je nosila haljinu sa svjetlucavim uzorkom koju je upotpunila sandalama. Njezin dečko Hrvoje bio je u nešto ležernijem izdanju.
Vidi originalni članak

Poznatu hrvatsku koreografkinju i plesačicu, Larisu Lipovac Navojec (46), gledatelji ispred malih ekrana trenutno mogu pratiti u showu 'Ples sa zvijezdama'. Privatni život drži podalje od očiju javnosti, ali se sada pojavila sa šest godina mlađim dečkom, DJ-om Hrvojem Jelinčićem na premijeri španjolskog filma '42 sekunde' u kojem glumi Tarik Filipović (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je sa smiješkom na licu pozirao fotografima.

Larisa je nosila haljinu sa svjetlucavim uzorkom koju je upotpunila sandalama. Njezin dečko Hrvoje bio je u nešto ležernijem izdanju. Nosio je traperice, majicu kratkih rukava te sako koji je upotpunio tenisicama i kapom. 

IMAO JE NEGATIVAN KOMENTAR Najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama' naljutio Larisu: Ona ustala i isključila mu mikrofon

Par se u javnosti ne pojavljuje često zajedno, a vezu su potvrdili 2016. godine. U studenom prošle godine Larisa je za Story otkrila razlog zašto je ne viđamo često s dečkom.

- Dosta ga je teško nagovoriti da dođe sa mnom na evente, ali evo danas je na poslu pa nije mogao doći, ali on prati sva moja događanja i projekte. Moram reći da imam stvarno jako dobrog partnera uz sebe, prikloni se svim mojim željama i mojim poslovnim obavezama i planovima. Jako mi znači njegova podrška i bez njega to ne bi bilo to - ispričala je plesačica svojedobno.

Otkrila je tada i da se njezin dečko odlično slaže s njezinim bivšim suprugom, glumcem Goranom Navojcem (52).

NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOGA Severina u izlasku s jednim od najvažnijih muškaraca u životu: Ni Igor ih nije uspio razdvojiti...

Prisjetimo se, na istoj su se premijeri pojavili i brojni poznati, a među njima je bila i Severina (51).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Voxpopuli_7 09.05.2023.

    Larisa mi je super simpa žena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare