To je to što me zanima!

Lazić: 'Želim raditi sve kao i prije, adrenalin me opet udara'

Vozio sam motorne saonice, svi govore 'kako ćeš', ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio prije, kaže Darko koji je lani imao tešku nesreću
Vidi originalni članak

Prošlo je više od godinu dana od prometne nesreće u kojoj se folk pjevač Darko Lazić (28) teško ozlijedio. Darkov potpuni oporavak još uvijek nije završio, a iako se još uvijek bori s posljedicama, osjeća se bolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne osjećam se ni blizu kao prije nesreće, ali je vrlo bitno da čovjek ima jaku volju da se oporavi i bori protiv toga. Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno - rekao je Darko za Avaz.ba

Tek kad je imao tešku prometnu nesreću shvatio je koliko je psihički jak. 

ZBOG RASIPNIČKOG ŽIVOTA Lazić 'pliva' u dugovima pa je zaposlio zaručnicu da pomogne

- Kad je život u pitanju, čovjek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vrijeme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Poslije svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za daljnji život - kaže Darko. 

Prošla godina bila je jako naporna za pjevača. Sad je, kaže, malo živnuo.

OBJAVIO VIDEO Lazić šokirao: S prijateljem je psovao i urinirao po aerodromu

- Ponovno dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore 'kako ćeš', ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio prije. Hoću ponovno probati, ali ne sve, na neke stvari stavljam točku - kaže pjevač. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dantejebo 25.01.2020.

    još uvijek ne možeš popiti dvije boce viskija i povući cijelu liniju????

  • blo_zg 25.01.2020.

    a di je Juzbasic sada da komentuje 🤣🤣🤣

  • schulz_1 24.01.2020.

    ajmo na zlatnu iglu bre

Komentiraj...
Vidi sve komentare