Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Lazić: 'Želim raditi sve kao i prije, adrenalin me opet udara'

Vozio sam motorne saonice, svi govore 'kako ćeš', ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio prije, kaže Darko koji je lani imao tešku nesreću

Foto: Instagram
18 komentara

Prošlo je više od godinu dana od prometne nesreće u kojoj se folk pjevač Darko Lazić (28) teško ozlijedio. Darkov potpuni oporavak još uvijek nije završio, a iako se još uvijek bori s posljedicama, osjeća se bolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne osjećam se ni blizu kao prije nesreće, ali je vrlo bitno da čovjek ima jaku volju da se oporavi i bori protiv toga. Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno - rekao je Darko za Avaz.ba

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Tek kad je imao tešku prometnu nesreću shvatio je koliko je psihički jak. 

ZBOG RASIPNIČKOG ŽIVOTA Lazić 'pliva' u dugovima pa je zaposlio zaručnicu da pomogne

- Kad je život u pitanju, čovjek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vrijeme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Poslije svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za daljnji život - kaže Darko. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Prošla godina bila je jako naporna za pjevača. Sad je, kaže, malo živnuo.

OBJAVIO VIDEO Lazić šokirao: S prijateljem je psovao i urinirao po aerodromu

- Ponovno dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore 'kako ćeš', ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio prije. Hoću ponovno probati, ali ne sve, na neke stvari stavljam točku - kaže pjevač. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message