To je to što me zanima!

Leonardo DiCaprio nikad neće uskočiti u redateljsku stolicu

Glumac, koji već godinama donosi glumačka ostvarenja, kakvima se ostali glumci samo nadati mogu, je dao definitivan odgovor o tome hoće li ikada postati redatelj
Vidi originalni članak

Premda mnogi glumci jedva čekaju da im se ukaže prilika da i oni režiraju neko djelo, Leonardo DiCaprio očigledno nije jedan od njih.

- kroz svoju karijeru sam bio blagoslovljen time što sam mogao raditi s velikim filmašima, tako da sam s druge strane proklet i nikada neću sam režirati - rekao je glumac.

Dalje je objasnio kako stvarno ne zna kako režiseri rade to što rade, jer on sam je zaposlen svojim dijelom posla. Istaknuo je i Alejandra G. Inarritua, kao i Martyja Scorsesea, kao velike redatelje kojima zavidi što ih ne može posmatrati kako rade.

- Bilo bi divno kada bi netko dokumentirao sva ta iskustva iz kojih sam toliko naučio. To je ono čemu se možeš radovati kad radiš s takvim redateljim. Te male promjene koje toliko toga donesu - izjavio je DiCaprio.

DPA/Pixsell

DiCapriov najnoviji film, 'Povratnik', je upravo osvojio nagradu za najbolju dramu, dok je on sam osvojio nagradu za najboljeg glumca na 73. Zlatnom globusu u Hollywoodu.

Film možete pogledati CineStar kinima , a karte su dostupne i putem online trgovine. A kako je jedna nagrada dobivena, ostaje samo pitanje hoće li i napokon Oscari pasti Leonardu u ruke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • windfucker23 12.01.2016.

    gledao sam revenant preko online stranica.. pirati su izbacili 720verziju nego nebitno... tom hardy vise zasluzuje oskara za ulogu u revenantu nego dicaprio.. relano sat i pol filma lezi ranjen i stenje.. ako film dobije odskara a hardy ostane zakinut zbog neke euforije iko dicapria .. onda oskari nemaju vise smisla

  • kornelija p 12.01.2016.

    meni ovaj leo uopce ne stari( osim ove slike sa bradom)....

  • Bili Piton 12.01.2016.

    Ovo je bre mlogo dobar glumac.Od njegovi filmovi znoju mi se i ruke i tabani, mlogo me podseća na Čiča Dražu, bog da mu dušu oprosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare