Show

Komentari 7

Leonardo DiCaprio nikad neće uskočiti u redateljsku stolicu

Leonardo DiCaprio nikad neće uskočiti u redateljsku stolicu

Glumac, koji već godinama donosi glumačka ostvarenja, kakvima se ostali glumci samo nadati mogu, je dao definitivan odgovor o tome hoće li ikada postati redatelj

Premda mnogi glumci jedva čekaju da im se ukaže prilika da i oni režiraju neko djelo, Leonardo DiCaprio očigledno nije jedan od njih.

- kroz svoju karijeru sam bio blagoslovljen time što sam mogao raditi s velikim filmašima, tako da sam s druge strane proklet i nikada neću sam režirati - rekao je glumac.

Dalje je objasnio kako stvarno ne zna kako režiseri rade to što rade, jer on sam je zaposlen svojim dijelom posla. Istaknuo je i Alejandra G. Inarritua, kao i Martyja Scorsesea, kao velike redatelje kojima zavidi što ih ne može posmatrati kako rade.

- Bilo bi divno kada bi netko dokumentirao sva ta iskustva iz kojih sam toliko naučio. To je ono čemu se možeš radovati kad radiš s takvim redateljim. Te male promjene koje toliko toga donesu - izjavio je DiCaprio.

DiCapriov najnoviji film, 'Povratnik', je upravo osvojio nagradu za najbolju dramu, dok je on sam osvojio nagradu za najboljeg glumca na 73. Zlatnom globusu u Hollywoodu.

Film možete pogledati CineStar kinima , a karte su dostupne i putem online trgovine. A kako je jedna nagrada dobivena, ostaje samo pitanje hoće li i napokon Oscari pasti Leonardu u ruke.